Yes, je gids '10 stappen om te beginnen met ondernemen' is naar je onderweg!

Niks ontvangen? Check je spam en stuur me anders een dm! Volg je mij al op Instagram? Hier deel ik dagelijkse tips en inspiratie over ondernemen.

Jessy_oudeman_7

Maar wacht! Het liever meteen goed aanpakken?

Een van de meestgestelde vragen is wel: 'Ga ik genoeg verdienen als ondernemer? en 'Hoe ga ik klanten vinden?'

Je kunt als ondernemer echt genoeg verdienen, maar dan moet je het wel strategisch aanpakken. Dit is waar ik het veel fout zie gaan bij (startende) ondernemers.

Het is slim om een aanbod te creëren met meerdere niveaus. Hoe moet dat er uit zien? En waar voldoet een goed product zelf aan?

Online training: Meer omzet en vrijheid dankzij een goed product en strategisch productaanbod

Als lezer van mijn gratis gids krijg je de eenmalige aanbieding deze training slechts voor 22,- exclusief BTW aan te schaffen! 

Na de training:

  • Weet je precies hoe jouw productaanbod eruit gaat zien zodat jij strategisch en winstgevend kunt gaan ondernemen.
  • Heb je producten uitgedacht die je moeiteloos kunt gaan verkopen.
  • Heb jij je weggever gemaakt.
  • Weet je hoe je een goede salespagina kunt maken om je product te verkopen.
productaanbod
Hoe zit de training in elkaar?
  • Toegang tot de online leeromgeving en 4 lessen met verschillende video's, bijvoorbeeld over hoe je een goed product bedenkt en hoe een strategisch aanbod werkt. Hoe maak je een strategisch productaanbod? Waar voldoet een goed product aan?
  • Daarnaast deel ik een plan van aanpak voor het maken van een weggever en een voorbeeld van een opzet en inhoud.
  • Als laatste deel ik praktische tips voor het maken van een instapproduct. Ook heb ik in de vijfde les enkele opdrachten neergezet om uit te voeren.
  • Bonus: mijn salespagina template, zodat je wanneer jij je product hebt uitgewerkt je deze meteen goed kunt gaan verkopen.

Deze training is waardevol voor jou wanneer je al een idee hebt van je onderneming en wie je klant is. Mocht dat niet zo zijn is dit nog niet het juiste moment. 

Als lezer van mijn gratis gids krijg je de eenmalige aanbieding deze training slechts voor 22,- exclusief BTW aan te schaffen!