4 dingen om op te focussen wanneer je begint met ondernemen – podcast

Beginnen met ondernemen is een uitdaging. Zo veel te doen, maar wat is nou echt belangrijk? Een mooi logo, perfecte website, professionele foto’s; dit is allemaal geen prioriteit. Wat gaat jou het meeste helpen om je doel te bereiken? Klanten waarschijnlijk. In deze aflevering vertel ik over 4 belangrijke zaken om op te focussen bij het starten met ondernemen.

Beginnen met ondernemen podcast 

Toen ik begon met Happy Rich Millennial wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Achteraf had ik mijn focus op andere zaken gelegd, om zo het proces tot een succesvolle onderneming te kunnen versnellen. Ik begon met een logo, een website (zelf in elkaar geknutseld) en wilde meteen een boekhoudsysteem, terwijl ik nog geen inkomsten had. Waar had ik achteraf meer op willen focussen?

In deze podcastaflevering bespreek ik 4 zaken waar je wél op moet focussen wanneer je begint. De allerbelangrijkste is daarbij de focus op de klant. Een klant koopt namelijk niet zomaar van je, dat is afhankelijk van allerlei factoren.

Wil je meer leren over ondernemen? Ik schreef een gratis gids met 10 tips om te beginnen met ondernemen.

Andere podcast afleveringen over ondernemen

In deze aflevering bespreek ik met Debra (ondernemer & business coach) het creëren van vrijheid in je leven en ondernemen. Ook bespreken we (durven) investeren en geld als middel.

Je baan opzeggen is in theorie niet moeilijk. Maar hoe zet je nou echt die stap? In deze aflevering vertel ik je over mijn ervaring én heb ik meerdere tips voor je om de stap te maken.

Meer lezen over ondernemen?

Wil je een eigen bedrijf starten naast je baan? Dit moet je weten
Een passief inkomen genereren: hoe, wat en waarom? 
Voorkom deze vijf beginnersfouten als je start met ondernemen
ZZP’er worden: mijn tips en ervaring
Een online product maken: de perfecte manier voor passief inkomen?

Opzoek naar dagelijkse tips en inspiratie? Volg me dan op Instagram!

Leave a Comment