VAN LOONDIENST NAAR VRIJHEID in slechts 3 MAANDEN

Wil jij online gaan ondernemen zodat je kunt doen waar je passie ligt en kunt werken waar en wanneer je wilt?

Laat mij je helpen naar een winstgevende online onderneming zodat jij ook vrijheid gaat ervaren en weer energie krijgt van wat je doet.

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je huidige baan geeft geen energie en je voelt je niet gepassioneerd over waar je mee bezig bent. Om van 9 tot 5 op kantoor te moeten zitten frustreert je en geeft een benauwd gevoel. Je zou graag zelf je tijd indelen om meer naar je eigen energie te kunnen werken en meer tijd te hebben voor vrienden of hobby's en wat vaker op vakantie te kunnen gaan.

Je zou zo graag meer vrijheid hebben in je leven. Het knaagt dan ook al een tijdje om te gaan ondernemen en je hebt zelfs al een gaaf idee. Alleen, dit voelt als een onmogelijke missie en je hebt geen idee wat er bij komt kijken en waar je nou moet beginnen. Laat mij je helpen naar vrijheid door niet langer waardevolle tijd te verspillen en zelf wat te proberen maar aan de slag te gaan met een gericht plan.

Jessy_oudeman_3

Jij..

Jessy_oudeman
 • Je hebt al eerder informatie opgezocht over ondernemen maar al deze informatie duizelt je en dan stop je maar weer. Je voelt je overwhelmed.
 • Een week is weer voorbij gevlogen, van werken op een stoffig kantoor, in de avond Netflixen en uitkijken naar het weekend. Je denkt vaak: er moet toch meer zijn dan dit?
 • Op maandagochtend zie je weer op tegen de nieuwe week.
 • Je wilt graag meer van de wereld zien, maar je zit vast aan je vakantiedagen.
 • Op werk heb je het gevoel dat je van alles moet, en de werkdruk wordt steeds hoger. Het is nog maar 11:00 uur 's ochtends en hartstikke mooi weer buiten. Moet je hier echt tot 17:00 zitten?
 • Je verlangt naar meer vrijheid zodat je zelf weer de baas bent over je leven en hoe jij je tijd indeelt.
 • Je kent niemand in je omgeving die ondernemer is en weet niet of het wel voor jou is weggelegd.
 • Je hebt wat ideeën om te gaan ondernemen maar je kan dit niet concreet krijgen. Ook heb je geen idee waar je nou moet beginnen.

Het ideale Scenario:

Het is maandagochtend en je hebt er weer zin in! Vandaag spreek je weer allemaal mensen waar je energie van krijgt. Je werkt aan je bedrijf waar je compleet achter staat en je zit boordevol inspiratie. Je weet wie jij bent als ondernemer.  Je kunt mensen helpen door jouw aanbod. Je plant je agenda in op jouw voorwaarden. Je kunt werken waar en wanneer je wilt. Binnenkort ga je zelfs even remote werken!

Ben jij er klaar voor om:

 • Te gaan werken op jouw voorwaarden zodat je weer vol energie zit en passie voelt
 • Jouw droom om als online ondernemer remote te gaan werken te realiseren zodat je je mooiste leven leidt?
 • Onafhankelijk zijn
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Een echt winstgevend bedrijf hebben
 • Meer passief inkomen te hebben

Dit is ook voor jou mogelijk wanneer jij nu besluit dat het tijd is voor mijn hulp!

Het traject

In drie maanden gaan we aan de slag om jouw onderneming op te zetten. Waardoor jij na 3 maanden een goede basis hebt staan van jouw bedrijf en een gericht plan van aanpak om daarna verder te gaan. Dit omvat meerdere aspecten, zowel een concreet plan met strategie, het mentale gedeelte en de bedrijfskundige zaken. Wat is nou écht belangrijk om je tijd aan te besteden? Aan de hand van de kick-off kunnen we dieper ingaan op waar jij precies vastloopt en waar jouw vragen en uitdagingen zitten. We gaan een concreet plan en een einddoel opstellen om in 3 maanden te bereiken zodat jij precies weet wat je moet gaan doen om die vrijheid te verkrijgen. Het traject is gepersonaliseerd en volledig afgestemd op jouw doelen.

Elke twee weken hebben we een coachingsessie van een uur. We aan een concreet plan en ga jij gaat na elke sessie aan de slag met concrete to-do's. Tussendoor kun je me op werkdagen bereiken voor vragen of feedback. Ook hou ik door de weken heen goed contact om te zorgen dat je in actie blijft. Zo gaan we in drie maanden zo veel mogelijk resultaat boeken.

Vertrouwen

Ik geloof dat er zo veel meer mogelijk is dan dat je denkt. En vooral dat jij veel meer kan dan dat je denkt. Soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig en een spiegel om dat zelf te zien. Samen gaan we aan de slag met een concreet plan om te zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat. Jij hebt geen coach nodig die je gouden bergen beloofd, maar iemand die realistisch en eerlijk is in wat je kunt verwachten. Zelf heb ik dit proces van loondienst naar ondernemen meegemaakt en heb ik de nodige uitdagingen gehad. Van vragen over een tarief bepalen, een online cursus lanceren tot in de media komen en klanten aantrekken, maar vooral: zelfvertrouwen.

Daarom heb je iemand nodig die naast strategie je ook kan dragen en kan helpen om te gaan met de mentale uitdagingen. Dit gaat je namelijk veel tijd en frustratie schelen. Over de jaren heb ik veel kennis opgedaan als ondernemer en coach én een goedlopend bedrijf opgezet met passief inkomen. Daarnaast coach ik alweer 1,5 jaar. Vanuit mijn coachingsopleiding en NLP weet ik goed hoe je met grootste uitdagingen om kunt gaan: jezelf en alle beren die je ziet op de weg.

Je doel is om van je bedrijf goed te kunnen leven. Hierbij is enkel 'op gevoel gaan' niet voldoende, maar komt er ook strategie en een financieel plaatje bij kijken. Want uiteindelijk moeten die rekeningen ook gewoon worden betaald. Dankzij mijn financiële achtergrond kan ik je helpen een realistisch financieel plan te maken en kan ik je dragen met al je vragen over omzet, geld verdienen en managen. Als vermogensadviseur heb ik hier zelfs de juiste papieren voor.

Deze combinatie van mijn financiële achtergrond, ondernemersmindset, observerende persoonlijkheid en sterke coaching skills zorgt voor een goede begeleiding tijdens het traject. Ik ben ook echt een mensenmens met goed inlevingsvermogen en drie maanden lang je cheerleader. Ook ga ik je meer keer een spiegel voorhouden wat confronterend kan zijn. Dat geeft niks, zo kom je namelijk verder. Ik vind niks raar of overdreven.

Jessy_oudeman_2

Ik begrijp heel goed dat je het spannend vindt en twijfelt. Blijf niet twijfelen maar maak een keuze. Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een 'leuk' idee tot in actie komen en een bedrijf starten is een heel ander verhaal. Ook wanneer het even tegenzit mag je bij me aankloppen en gaan we kijken wat voor jou te doen is om je in actie te houden, maar niet te overweldigen.

Inmiddels kan ik geheel remote werken vanuit Portugal, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen naar vrijheid. Ook heb ik inmiddels meer dan 2000 online producten verkocht. Tegenwoordig ervaar ik zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Door te coachen en anderen te helpen vrijheid te creëren, maar ook passief inkomen te genereren door online producten te verkopen. En dit gun ik jou ook. Omdat ik weet dat het mogelijk is als je de juiste stappen en aanpak weet.

Wanneer jij besluit om all-in te gaan en in te stappen in het 'Van Loondienst naar vrijheid' traject voel je je zelfverzekerd, gemotiveerd en gedreven omdat je in 3 maanden tijd gaat zorgen voor een ijzersterke basis van jouw winstgevende online onderneming. Zodat je kunt gaan doen waar je passie ligt én kunt werken waar en wanneer je wilt.

DRIE MAANDEN TRAJECT, PRIJS €1595,- EX BTW

Jessy_oudeman_13

Voor deze investering krijg je:

 • Kick-off van 1,5 uur online om een duidelijk stappenplan op te stellen aan de hand van jouw doelen zodat jij weet waar je naartoe gaat werken. Het traject is gepersonaliseerd dus stem ik op jouw wensen af.
 • Twee sessies van een uur per maand online (6 sessies in totaal) waarin we inchecken en aan de slag gaan met het door jou aangeleverde werk zodat je na de sessie weer precies weet wat je moet doen, antwoord hebt op je vragen en concrete feedback hebt ontvangen.
 • De mogelijkheid om me te mailen voor vragen en feedback. Ik reageer binnen 24 uur van maandag t/m vrijdag met uitgebreide feedback.
 • Elke week neem ik contact op om te kijken hoe je ervoor staat en of ik ergens kan ondersteunen.
 • Een jaar lang toegang tot de Kickstart Your Business leeromgeving vol video's, templates en voorbeelden over online ondernemen.

Dus wil je online ondernemen zodat je kunt doen waar je passie ligt, je eigen tijd kunt indelen en werken waar je wilt? 

Wil je niet langer je kostbare tijd verspillen aan wat aanmodderen, twijfelen en vast blijven zitten in een baan die je niet leuk vindt? Wil je ook die vrijheid? Dan is het nu tijd om te besluiten om ervoor te gaan. De keuze is aan jou.

Plan direct jouw intakegesprek in zodat je vandaag nog die eerste stap zet naar jouw online onderneming en jouw ideale leven.

Het traject is een investering van €1595,- exclusief BTW.
Je hebt de mogelijkheid in één keer of in 3 termijnen van €531,- excl. te betalen.
Wanneer je in één keer betaalt betaal je slechts €1520,- excl..

Dit zeggen zij

IMG_4847
IMG_9327
IMG_3348

IMG_5898 (1)
IMG_7704-1
IMG_6979

IMG_2551
IMG_4858

Hier ken je mij van

BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
download
Logo-De-Telegraaf-400x400-1
nsmbl

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET TRAJECT

Even bellen? Plan direct een intake in en dan kijken we of we een match zijn! Dit is geheel vrijblijvend.