In 2023 een online onderneming starten? + update

​Eindelijk is het zover, ik heb mijn bedrijf gesplitst! Mocht je me al een tijdje volgen weet je dat ik hier al even mee bezig ben. Ik ga verder met mijn online onderneming business coaching onder mijn eigen naam ‘Jessy Oudeman’. Zo kan ik echt dieper op het online ondernemen en de uitdagingen ingaan. Hiervoor heb ik een aparInstagram account waar ik veel content zal deel met tips voor startende ondernemers. Hier deel ik waardevolle tips zodat ook jij een online onderneming kunt gaan starten. Uiteraard ga ik ook door met Happy Rich Millennial, maar hier ga ik meer uitbesteden en meer automatiseren (passief inkomen, yay!). Mijn focus ligt echt op de online business coaching. Daar gaat mijn hart nou eenmaal sneller van kloppen 😉

Gratis gids met 10 stappen om te starten met een online onderneming

Ik heb mijn gratis gids met 10 stappen vernieuwd! Klik hier om de gratis gids te downloaden. Ondernemen is echt een ander vak dan een dienst verlenen. In deze gratis gids vertel ik je alles over het vak ondernemen en welke stappen je daarvoor hebt te zetten.

Podcast: 5 tips om succesvol via de mail te verkopen en 6 veelgemaakte fouten

Ik deel ook graag mijn veel gemaakte fouten als startend online ondernemer. Want tijdens het opzetten van mijn online onderneming heb ik de nodige fouten gemaakt. En ik wil je alvast behoeden voor die fouten!

Passief inkomen bij een online onderneming

Ook ga ik in 2023 ga ik weer hard aan de slag om mijn passief inkomen te vergroten. Zo verkocht ik in december 30 online cursussen en nog andere producten. Daarnaast ben ik nog elke maand aan het beleggen en focus ik me steeds meer op dividendaandelen. Wil je meer weten over wat een passief inkomen precies is? En hoe je dit kunt creëren met een online onderneming? Lees hier meer over passief inkomen.

Kickstart Your Business 2023

In 4 weken je online bedrijf opzetten als dienstverlener? Altijd al je eigen onderneming willen hebben? Nooit doorgezet omdat je denkt dat jij dat niet kan? Lees hier meer over de Kickstart Your Business.

Wordt 2023 het jaar dat je het wél gaat doen? Ik hoop oprecht dat je een keuze maakt en de stap zet naar jouw ideale leven. Het is het absoluut waard. Wat heb je te verliezen?

Heb je een vraag? Stuur me via deze weg een e-mail met al je vragen! Ook kun je altijd een gratis strategiegesprek inplannen in mijn agenda. Geheel vrijblijvend en ik beantwoord al je vragen en denk met je mee.

Ik zou het ontzettend leuk vinden om je op mijn nieuwe Instagram account terug te zien en hopelijk kan ik je inspireren om jouw ondernemersdroom waar te maken. Want het is het absoluut waard.

Vanuit Portugal, liefs Jessy

Leave a Comment