KICKSTART YOUR BUSINESS 2023

Begin je eigen onderneming in 8 weken

Wil jij online gaan ondernemen zodat je kunt doen waar je passie ligt en kunt werken waar en wanneer je wilt? Nooit doorgezet omdat je denkt dat jij dat niet kan? Laat mij je helpen naar een winstgevende online onderneming zodat jij ook vrijheid gaat ervaren en weer energie krijgt van wat je doet.

In dit programma leer ik jou in zes modules, 4 live sessies en persoonlijke feedback hoe je een onderneming begint! Zodat je nu echt doorzet en over 8 weken je eigen onderneming hebt.

Jessy_oudeman_3

Je krijgt geen energie van je werk

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je huidige baan geeft geen energie en je voelt je niet gepassioneerd over waar je mee bezig bent. Om van 9 tot 5 op kantoor te moeten zitten frustreert je en geeft een benauwd gevoel. Je wil graag de vrijheid om je tijd indelen om meer naar je eigen energie te kunnen werken en meer tijd te hebben voor vrienden of hobby's en wat vaker op vakantie te gaan. Ook wil je vanuit het buitenland werken.

Hier ken je mij van

vrije-meid-logo
BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
BIdonker-300x118-1
LOGO_THRM_424X250px
download
download (2)
Logo-De-Telegraaf-400x400-1
nsmbl

KICKSTART YOUR BUSINESS 2023

Jessy_oudeman_4

Je ziet online ondernemers die in veel meer vrijheid leven dan jij. Je voelt een verlangen dat je dit ook graag wilt. Jouw eigen tijd indelen. Geen baas die je op de vingers tikt. Veel meer verdienen… dat lijkt je wel wat.

Maar dan komen de gedachten:

'Ik kan dat toch helemaal niet.'

'Waar moet ik dan een bedrijf in starten?'

'Hoe begin ik met een bedrijf?'

'Er zijn al zoveel bedrijven… ik ben al te laat.'

Wat als ik je zeg dat het ook voor jou mogelijk is!

Je doel is om van je bedrijf goed te kunnen leven. Hierbij is enkel 'op gevoel gaan' niet voldoende, maar komt er ook strategie en een financieel plaatje bij kijken. Want uiteindelijk moeten die rekeningen ook gewoon worden betaald. Ondernemen is een vak apart dat ik je graag leer zonder tijd te verspillen. Hoe eerder je dit vak doorhebt hoe sneller het zal gaan. Daarnaast hou ik van een concreet plan van aanpak en duidelijke taken voor jou om uit te voeren.

Daarnaast heb je iemand nodig die naast strategie je ook kan dragen en kan helpen om te gaan met de mentale uitdagingen. Dit gaat je namelijk veel tijd en frustratie schelen. Ook wanneer het even tegenzit mag je bij me aankloppen en gaan we kijken wat voor jou te doen is om je in actie te houden, maar niet te overweldigen.

Ik weet nog toen ik net begon. Dat ik het ook lastig vond en spannend. Over de jaren heb ik veel kennis opgedaan als ondernemer en coach én een goedlopend bedrijf opgezet met passief inkomen. Daarnaast coach ik alweer 1,5 jaar. Vanuit mijn coachingsopleiding en NLP weet ik goed hoe je met grootste uitdagingen om kunt gaan: jezelf en alle beren die je ziet op de weg.

Al die groeimomenten, lessen, fouten en acties die ik heb ondernomen heb ik gebundeld in dit programma. Zodat jij niet, net als ik, alles zelf uit hoeft te zoeken en je binnen 8 weken je eigen bedrijf hebt staan.

jij..

 • Je hebt al eerder informatie opgezocht over ondernemen maar al deze informatie duizelt je en dan stop je maar weer. Of:
 • Je bent begonnen met het opstarten van je bedrijf maar zou graag feedback willen.
 • Je hebt wat ideeën om te gaan ondernemen maar je kan dit niet concreet krijgen. Ook heb je geen idee waar je moet beginnen en wat belangrijk is.
 • Je kent niemand in je omgeving die ondernemer is en je weet niet of dit wel voor jou is weggelegd.
 • Je bent goed in je vak als dienstverlener, maar online ondernemen is een ander verhaal. Daarom voel je je onzeker door alle informatie die op je afkomt. Hierdoor raak je ontmoedigd en zet je steeds maar weer niet door.
 • Je hebt het gevoel dat je het alleen moet doen en zou graag met andere startende ondernemers connecten.

 

Jessy_oudeman_9

Binnen 8 weken staat jouw bedrijf

Wat als je precies de stappen weet om binnen 8 weken jouw bedrijf neer te zetten? Je precies weet wat je wilt gaan aanbieden? En over 8 weken gewoon een bedrijf hebt staan!? Na het programma voel je je gemotiveerd omdat je precies weet wat je volgende stappen zijn.

Wil je niet langer je kostbare tijd verspillen aan wat aanmodderen, twijfelen en vast blijven zitten in een baan die je niet leuk vindt? Wil je ook die vrijheid? Dan is het nu tijd om te besluiten om ervoor te gaan. De keuze is aan jou.

Hoe ziet het programma er praktisch uit:

Module 1: Jij bent nu ondernemer

Module 2: de klant & klantreis

Module 5: Sales & Marketing

Module 3: Productaanbod & strategie

Module 6: Praktische zaken

Module 4: Content & socials

Aan het eind van het programma:

 • Heb je een eigen bedrijf opgezet
 • Heb je een duidelijk stappenplan om verder te gaan met jouw bedrijf
 • Heb je vertrouwen in jezelf en jouw bedrijf
 • Heb je alle basiskennis over ondernemen
 • Heb je een klein netwerk opgebouwd en waardevolle contacten opgedaan
kickstart 4

Hoe ziet het programma er praktisch uit:

Module 1: Jij bent nu ondernemer

Module 2: de klant & klantreis

Module 3: Productaanbod & strategie

Module 4: Content & socials

Module 5: Sales & Marketing

Module 6: Praktische zaken

Aan het eind van het programma:

 • Heb je een eigen bedrijf opgezet
 • Heb je een duidelijk stappenplan om verder te gaan met jouw bedrijf
 • Heb je vertrouwen in jezelf en jouw bedrijf
 • Heb je alle basiskennis over ondernemen
 • Heb je een klein netwerk opgebouwd en waardevolle contacten opgedaan
kickstart 4

Zo werkt het

Na aanmelding krijg je direct toegang tot mijn online leeromgeving (vanaf 3 april) en kun jij starten met de 6 modules. Hierin staat een groot aantal videolessen, templates en opdrachten. Daarnaast geef ik tijdens het programma live Q&A sessies via Zoom aan de groep. Ik werk met kleine groepen.  Het programma duurt van maandag 3 april t/m donderdag 25 mei 2023 en de kick-off is op donderdag 6 april om 19:30. 

Tijdens de Zoom sessies behandelen we de kort lesstof, check ik met iedereen in en beantwoord ik je vragen. Ik stuur je ruim van tevoren een reminder om je vragen in te sturen. Dit mag ook anoniem. Deze vragen zal ik beantwoorden tijdens de Q&A. Het grootste gedeelte van de live sessie is dus besteed aan het beantwoorden van vragen. Ook zorg ik aan het einde van de Q&A voor een duidelijk to-do voor iedereen. Het is ook heel leerzaam om de vragen van je groepsgenoten te beluisteren. Daarnaast kan jij verschillende documenten insturen voor persoonlijke feedback. De live sessies worden opgenomen.

Maar dat niet alleen, je hebt 6 maanden toegang tot de leeromgeving zodat je op je eigen tempo verder kunt werken. Hier staan ook de opnames van de live sessies in. 

Voor wie is het?

 • Voor iedereen die graag een bedrijf wil beginnen, maar niet weet waar te starten.
 • Je hebt al een idee voor een online bedrijf wat je wilt starten in de dienstverlening.
 • Je hebt al een idee, maar wilt graag advies en feedback.

Voor wie het is het niet?

 • Voor mensen die een e-commerce bedrijf willen starten.
 • Voor mensen die een training zoeken over hoe je een cursus wilt maken.
 • Voor mensen die bang zijn om in hun bedrijf te investeren.

Mijn reis

Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een 'leuk' idee tot in actie komen en een bedrijf starten is een heel ander verhaal.

Inmiddels kan ik geheel remote werken, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen naar vrijheid. Op dit moment woon ik in Portugal. Ik ervaar zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Door te coachen en anderen te helpen vrijheid te creëren, maar ook passief inkomen te genereren door online producten te verkopen. En dat gun ik jou ook!

Meer weten over mij? Je leest het hier.

Jessy_oudeman_7

KICKSTART YOUR BUSINESS 2023 

Jessy_oudeman_13

Voor deze investering krijg je:

 • 4x sessie via Zoom over de leerstof, Q&A's en hotseat coaching. Zodat je na de sessie weer precies weet wat je moet doen en antwoord op je vragen hebt gekregen.
 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving met hierin de 6 modules. Hier vind je video's, templates, voorbeelden en opdrachten.
 • 1x de volgende zaken insturen voor persoonlijke feedback: uitgewerkte klantdocument, productaanbod, Instagrampagina, content en websitetekst.
 • WhatsApp contact in de eerste week voor persoonlijke to-do's zodat jij precies weet waar jouw prioriteiten liggen.
 • Bonus: 'Advertentie opzetten op Facebook en Instagram.'
 • Bonus: 'Podcast maken.'
 • Een klein netwerk en contacten met groepsgenoten.

Op 3 april zijn we van start gegaan. 

Dit zeggen zij

??????????
IMG_6979
thumbnail_IMG-6873
IMG_5745[5467]
92565848-EE10-4CAA-9A3C-882DB17E9719
IMG-6925
IMG_7237 (1)
IMG_5726 (1)
IMG_5726 (1)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE KICKSTART