losse online business coaching sessie 75 minuten - aanbieding!

Laat mij je helpen naar een winstgevende online onderneming zodat jij ook vrijheid gaat ervaren en weer energie krijgt van wat je doet.

Je bent enthousiast begonnen met ondernemen, maar nu merk je dat je vast zit. Je hebt behoefte aan iemand die met je meedenkt en feedback kan geven zonder dat je meteen in een heel traject moet stappen. En, daarbij zoek je iemand die je helpt knopen door te hakken en je voorziet van een concreet plan.

Ondernemen voelt voor velen als een onmogelijke missie en je hebt geen idee wat er bij komt kijken en waar je nou moet beginnen. Laat mij je helpen naar vrijheid door niet langer waardevolle tijd te verspillen en zelf wat te proberen maar aan de slag te gaan met een gericht plan.

Jessy_oudeman_3

behoefte aan een concreet plan of feedback?

Jessy_oudeman_4

Ben jij er klaar voor om:

  • Te gaan werken op jouw voorwaarden zodat je weer vol energie zit en passie voelt
  • Jouw droom om als online ondernemer remote te gaan werken te realiseren zodat je je mooiste leven leidt?
  • Onafhankelijk zijn
  • Werken waar en wanneer je wilt
  • Een echt winstgevend bedrijf hebben
  • Meer passief inkomen te hebben

Dit is ook voor jou mogelijk wanneer jij nu besluit dat het tijd is voor mijn hulp!

de sessie

Wat gaan we doen?

Veel ondernemers voelen zich overweldigd in het maken van een plan of keuzes. Dat is zonde, omdat je daardoor vaak helemaal stil komt te staan. In de sessie gaan we aan de slag met jouw struikelblokken. Waar loop je nu vast? De sessie is persoonlijk afgestemd op jouw voorbereiding; van vragen over ondernemen, feedback op je socials of prijzen, een plan van aanpak tot sparren over je idee of product. We kunnen ook samen een kwartaalplan gaan maken. Net wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen.

Van tevoren stuur ik je vragen ter voorbereiding toe. Deze antwoorden verwacht ik uiterlijk een dag van tevoren retour. Zo kunnen we de tijd zo nuttig mogelijk gebruiken.

Wat is het resultaat van de sessie?

Jij kunt weer even vooruit. Je hebt antwoord op je vragen, kan aan de slag met de ontvangen feedback en je weet wat je volgende stappen zijn. Weer een stap dichterbij je doel!

Vertrouwen

Ik geloof dat er zo veel meer mogelijk is dan dat je denkt. En vooral dat jij veel meer kan dan dat je denkt. Soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig en een spiegel om dat zelf te zien. Samen gaan we aan de slag met een concreet plan om te zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat. Jij hebt geen coach nodig die je gouden bergen beloofd, maar iemand die realistisch en eerlijk is in wat je kunt verwachten. Zelf heb ik dit proces van loondienst naar ondernemen meegemaakt en heb ik de nodige uitdagingen gehad. Van vragen over een tarief bepalen, een online cursus lanceren tot in de media komen en klanten aantrekken, maar vooral: zelfvertrouwen.

Daarom heb je iemand nodig die naast strategie je ook kan dragen en kan helpen om te gaan met de mentale uitdagingen. Dit gaat je namelijk veel tijd en frustratie schelen. Over de jaren heb ik veel kennis opgedaan als ondernemer en coach én een goedlopend bedrijf opgezet met passief inkomen. Daarnaast coach ik alweer 1,5 jaar. Vanuit mijn coachingsopleiding en NLP weet ik goed hoe je met grootste uitdagingen om kunt gaan: jezelf en alle beren die je ziet op de weg.

Je doel is om van je bedrijf goed te kunnen leven. Hierbij is enkel 'op gevoel gaan' niet voldoende, maar komt er ook strategie en een financieel plaatje bij kijken. Want uiteindelijk moeten die rekeningen ook gewoon worden betaald. Dankzij mijn financiële achtergrond kan ik je helpen een realistisch financieel plan te maken en kan ik je dragen met al je vragen over omzet, geld verdienen en managen. Als vermogensadviseur heb ik hier zelfs de juiste papieren voor.

Deze combinatie van mijn financiële achtergrond, ondernemersmindset, observerende persoonlijkheid en sterke coaching skills zorgt voor een goede begeleiding. Ik ben ook echt een mensenmens met goed inlevingsvermogen. Ook ga ik je meer keer een spiegel voorhouden wat confronterend kan zijn. Dat geeft niks, zo kom je namelijk verder. Ik vind niks raar of overdreven.

Jessy_oudeman_2

Inmiddels kan ik geheel remote werken vanuit Portugal, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik andere millennials naar vrijheid. Ik ervaar zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Door te coachen en anderen te helpen vrijheid te creëren, maar ook passief inkomen te genereren door online producten te verkopen. En dit gun ik jou ook. Omdat ik weet dat het mogelijk is als je de juiste stappen en aanpak weet.

BUSINESS COACHING SESSIE 79,- excl. btw (AANBIEDING!)

Jessy_oudeman_13

Voor deze investering krijg je:

  • Eenmalige aanbieding voor de email lezers.
  • Sessie van 75 minuten via Zoom waar we aan de slag gaan met jouw vragen, feedback op je werk tot nu toe en struikelblokken, zodat jij weer vol vertrouwen en motivatie verder kunt. Deze sessie kun je opnemen en opnieuw bekijken als je wilt.
  • Feedback: ik bereid me voor aan de hand van de door jouw beantwoorde vragen en geef feedback op je huidige werk of idee.
  • Na de sessie ontvang je een mail met een persoonlijk actieplan.

Dit zeggen zij

IMG_4847
IMG_9327
IMG_5898 (1)
IMG_7704-1

IMG_2551
IMG_6979
IMG_2555

IMG_4858

Hier ken je mij van

BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
download
Logo-De-Telegraaf-400x400-1
nsmbl

VEELGESTELDE VRAGEN OVER de sessie