gratis masterclass 'In 12 stappen beginnen met winstgevend online ondernemen'

Wil je starten als online ondernemer zodat je remote kunt werken en je eigen tijd kan indelen? Wat als je precies weet waar je wel en niet je tijd aan moet besteden? Jij straks ook die vrijheid hebt? 

Startende ondernemers vragen zich vaak af hoe ze in godsnaam betalende klanten gaan vinden en producten gaan verkopen. Dit vroeg ik mij in het begin ook af, maar inmiddels heb ik het antwoord gevonden. Het is sindsdien mijn passie geworden om te zorgen dat jij als startende ondernemer het meteen goed aanpakt. Ondernemen is namelijk een vak apart. Je wilt je kostbare tijd besteden aan de juiste dingen, in plaats van wat aanmodderen. Dus niet urenlang struggelen met je website teksten, een logo maken in Canva of een video posten op Instagram zonder resultaat. Maar zorgen dat je klanten gaat vinden zodat jij je rekeningen kunt betalen en uit loondienst kan. Je wilt je gevoel volgen combineren met een goede strategie. Want, er zijn wel echt bepaalde stappen die je moet ondernemen om winstgevend te kunnen zijn.

Masterclass
Ik geef een gratis live masterclass van 60 minuten. Ik zal mezelf maximaal 1 minuten voorstellen en dan gaan we meteen aan de slag. Ik hou het graag concreet en geef veel waarde. Aan het einde vertel ik je in 5 minuten over de mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. Daarna is er een Q&A en kun je me vragen wat je wilt over ondernemen. Ik sluit af als alle vragen zijn beantwoord.

Wat wordt er besproken?
- Waar ik de meeste startende ondernemers de fout in zie gaan (en waar ik jou voor wil behoeden!) zodat jij geen waardevolle tijd (en zelfs geld) verliest.
- Waar je wel en niet je tijd aan wilt besteden als (startende) ondernemer zodat je sneller klanten aantrekt.
- Welke 12 stappen je kunt volgen om een succesvolle online onderneming te starten zodat jij een globaal stappenplan hebt om te volgen en weet wat je moet doen. Hierdoor voel je je minder overweldigd.

Vind je een uur zonde van je tijd? Ik ga je duidelijke stappen laten zien die jou veel tijd besparen met het starten met ondernemen. Dat gaat je juist tijd besparen! Geen fan van masterclasses? De masterclass geef ik in WebinarGeek. Dat betekent dat je anoniem bent en ik alleen je naam kan zien. Je hoeft dus niet je video aan te zetten.

Daarnaast wordt de masterclass opgenomen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, kan je de video later terugkijken. Je ontvangt dan een email met de opname.

Voor wie is deze masterclass? 
- Dienstverleners zoals coaches, VA's, therapeuten, vitaliteitscoaches, psychologen, online marketeers etc. die online willen ondernemen
- Startende of recent gestarte ondernemers
- Offline dienstverleners die online willen gaan ondernemen
- ZZP'ers die uurtje factuurtje werken maar meer passief inkomen willen verdienen

Het is aan te raden dat je al een globaal idee hebt van je onderneming en jouw perfecte klant.

Schrijf je in zodat jij straks je passie kunt volgen, je kunt werken waar en wanneer je wilt en ook die vrijheid ervaart!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Ook zal ik voorafgaand aan de masterclass nog een paar keer een reminder sturen. Heb je een vraag? Stuur me een dm!

Over Jessy

Hi! Ik ben Jessy (28). Als online business coach & ondernemer werk ik vanuit Portugal en ben ik gepassioneerd om jou te helpen dezelfde vrijheid te creëren. Ik doe waar mijn passie ligt en kan werken waar en wanneer ik het wil. Naast online ondernemen werk ik al een paar jaar aan (financiële) vrijheid, wat begon in mijn eerste bedrijf Happy Rich Millennial. Uit dit bedrijf creëerde ik een passief inkomen via online producten en affiliate marketing.

Inmiddels kan ik geheel remote werken, reizen,  stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen zoals jij naar vrijheid. Jij wilt een online onderneming starten in de dienstverlening op eigen voorwaarden. Dit gun ik jou ook en ik weet dat het mogelijk is. Ook al voelt het misschien niet altijd zo.

En dat terwijl ik uit een dorpje uit Noord-Holland kom waar vroeger geen supermarkt was en het motto ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ was. Daar stond ik dan mijn met grote dromen en mijn gepraat over geld en vrijheid. Als ik het kan, kan jij het ook!

Jessy_oudeman_2

Dit zeggen zij

IMG_9327
IMG_4858
IMG_1415
??????????
IMG_0298
IMG_6979
IMG_4847
E7888224-15FC-4655-9C70-9366515A0E21
IMG_5898

hier ken je me van

BIdonker-300x118-1
download (3)
Logo-De-Telegraaf-400x400-1
BNR-nieuwsradio.svg-1
vrije-meid-logo
LOGO_THRM_424X250px
download (2)
viva-logo