gratis masterclass 'In 12 stappen beginnen met online ondernemen'

Wil je starten als online ondernemer zodat je remote kunt werken en je eigen tijd in kan delen? Wat als je precies weet waar je wel en niet je tijd aan moet besteden? Jij straks ook die vrijheid hebt? 

Jessy_oudeman_9

Startende ondernemers vragen zich vaak af hoe ze in godsnaam betalende klanten gaan vinden en producten gaan verkopen. Dit vroeg ik mij in het begin ook af, maar inmiddels heb ik het antwoord gevonden. Het is sindsdien mijn passie geworden om te zorgen dat jij als startende ondernemer het meteen goed aanpakt. Ondernemen is namelijk een vak apart. Je wilt je kostbare tijd besteden aan de juiste dingen, in plaats van wat aanmodderen. Je wilt je gevoel volgen combineren met een goede strategie. Want, er zijn wel echt bepaalde stappen die je moet ondernemen om winstgevend te kunnen zijn.

Masterclass
Op dinsdag 13 juni om 19:30 en donderdag 15 juni om 19:30 geef ik een gratis live masterclass van 60 minuten. Ik zal mezelf maximaal 5 minuten voorstellen en dan gaan we meteen aan de slag. Ik hou het graag concreet en geef veel waarde. Aan het einde vertel ik je in 5 minuten over de mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. Daarna is er een Q&A en kun je me vragen wat je wilt over ondernemen. Ik sluit af als alle vragen zijn beantwoord.

Wat wordt er besproken?
- Waar ik de meeste startende ondernemers de fout in zie gaan (en ik jou voor wil behoeden!) zodat jij geen waardevolle tijd (en zelfs geld) verliest.
- Waar je wel en niet je tijd aan wilt besteden als (startende) ondernemer zodat je sneller klanten aantrekt.
- Welke 12 stappen je kunt volgen om een succesvolle online onderneming te starten zodat jij een globaal stappenplan hebt om te volgen en weet wat je moet doen. Hierdoor voel je je minder overweldigd.

Vind je een uur zonde van je tijd? Ik ga je duidelijke stappen vertellen die jou veel tijd besparen met het starten met ondernemen. Dat gaat je juist tijd besparen! Geen fan van masterclasses? De masterclass geef ik in WebinarGeek. Dat betekent dat je anoniem bent en ik alleen je naam kan zien. Je hoeft dus niet je video aan te zetten.

Daarnaast wordt de masterclass opgenomen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn kan je de video later terugkijken. Je ontvangt dan een email met de opname.

Voor wie is deze masterclass? 
- Dienstverleners zoals coaches, VA's, therapeuten, vitaliteitscoaches, psychologen, online marketeers etc. die online willen ondernemen
- Je moet nog starten of bent recent gestart met ondernemen
- Offline dienstverleners die online willen gaan ondernemen

Het is aan te raden dat je al een globaal idee hebt van je onderneming en jouw perfecte klant.

Schrijf je in zodat jij straks je passie kunt volgen, je kunt werken waar en wanneer je wilt en ook die vrijheid ervaart!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Ook zal ik voorafgaand aan de masterclass nog een paar keer een reminder sturen. Heb je een vraag? Stuur me een dm!