KICKSTART YOUR BUSINESS Cursus

Begin je eigen onderneming in 6 modules

Wil jij online gaan ondernemen zodat je eindelijk je passie kunt volgen? En kunt werken waar en wanneer je wilt? Maar.. heb je geen idee welke stappen je moet zetten? Laat mij je helpen naar een winstgevende online onderneming! Zo weet je zeker dat jij ook vrijheid gaat ervaren en weer energie krijgt van wat je doet.

In deze online cursus leer je in 6 modules ondernemen zonder tijd te verspillen, maar met concrete stappen.

Kickstart cursus

Je krijgt geen energie van je werk

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je wilt starten met online ondernemen maar je hebt geen idee hoe. Je huidige baan geeft geen energie en je voelt je niet gepassioneerd over waar je mee bezig bent. Je wilt graag de vrijheid om je tijd indelen om meer naar je eigen energie te kunnen werken en meer tijd te hebben voor vrienden of hobby's en wat vaker op vakantie te gaan. Ook wil je vanuit het buitenland werken.

Hier ken je mij van

vrije-meid-logo
BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
BIdonker-300x118-1
LOGO_THRM_424X250px
download
download (2)
Logo-De-Telegraaf-400x400-1
nsmbl

KICKSTART YOUR BUSINESS online cursus

Jessy_oudeman_4

Je ziet online ondernemers die in veel meer vrijheid leven dan jij. Je voelt een verlangen dat je dit ook graag wilt. Jouw eigen tijd indelen. Geen baas die je op de vingers tikt. Veel meer verdienen… dat lijkt je wel wat.

Maar dan komen de gedachten:

'Ik kan dat toch helemaal niet.'

'Waar moet ik dan een bedrijf in starten?'

'Hoe begin ik met een bedrijf?'

'Er zijn al zoveel bedrijven… ik ben al te laat.'

Wat als ik je zeg dat het ook voor jou mogelijk is!

Je doel is om van je bedrijf goed te kunnen leven. Hierbij is enkel 'op gevoel gaan' niet voldoende, maar komt er ook strategie en een financieel plaatje bij kijken. Want uiteindelijk moeten die rekeningen ook gewoon worden betaald. Ondernemen is een vak apart dat ik je graag leer zonder tijd te verspillen. Hoe eerder je dit vak doorhebt hoe sneller het zal gaan. Daarnaast hou ik van een concreet plan van aanpak en duidelijke to-do's. Geen lange verhalen maar actie!

Naast strategie mag je ook kan leren om te gaan met de mentale uitdagingen van het ondernemen. Dit gaat je namelijk veel tijd en frustratie schelen.

Ik weet nog toen ik net begon. Dat ik het ook lastig vond en spannend. Over de jaren heb ik veel kennis opgedaan als ondernemer en coach én een goedlopend bedrijf opgezet met passief inkomen. Daarnaast coach ik alweer 1,5 jaar. Vanuit mijn coachingsopleiding en NLP weet ik goed hoe je met je grootste uitdagingen om kunt gaan: jezelf en alle beren die je ziet op de weg.

Al die groeimomenten, lessen, fouten en acties die ik heb ondernomen heb ik samengevoegd in één cursus. Zodat jij niet, net als ik, alles zelf uit hoeft te zoeken en in korte tijd een kloppend bedrijf hebt staan.

jij..

 • Hebt al eerder informatie opgezocht over ondernemen maar al deze informatie duizelt je en dan stop je maar weer. Of:
 • Bent begonnen met het opstarten van je bedrijf maar klanten blijven uit.
 • Hebt geen idee waar je moet beginnen en wat belangrijk is.
 • Kent niemand in je omgeving die ondernemer is en je weet niet of dit wel voor jou is weggelegd.
 • Bent goed in je vak als dienstverlener, maar online ondernemen is een ander verhaal. Daarom voel je je onzeker door alle informatie die op je afkomt. Hierdoor raak je ontmoedigd en zet je steeds maar weer niet door.
Jessy_oudeman_9

In 6 modules je bedrijf neerzetten

Wat als je precies de stappen weet om snel jouw bedrijf neer te zetten? Je precies weet wat je wilt gaan aanbieden?

Wil je niet langer je kostbare tijd verspillen aan wat aanmodderen, twijfelen en vast blijven zitten in een baan die je niet leuk vindt? Wil je ook die vrijheid? Dan is het nu tijd om te besluiten om ervoor te gaan. De keuze is aan jou.

Hoe ziet de cursus eruit:

Module 1: Jij bent nu ondernemer

In de eerste module ga je de basis van je bedrijf neerzetten. Ook leer ik je waar de prioriteiten liggen als ondernemer en welke stappen je globaal kunt gaan volgen. Daarnaast krijg je les hoe je omgaat met belemmerende overtuigingen en energielekken. In deze module leggen we de basis om een bedrijf te creëren dat bij jou en je ideale leven past zodat je dit daadwerkelijk waar kunt gaan maken.

Module 2: de klant & klantreis

In deze module gaan we diep in op het neerzetten van de ideale klant. Dit is cruciaal in het succes als ondernemer en of jij je klant weet te raken. Dit gaat veel dieper dan demografische kenmerken. Ook betekent dit keuzes maken in het kiezen van je ideale klant. Daarnaast leer ik je het proces dat een klant doorloopt om bij je in te stappen.

Alleen als je dit goed helder hebt kun je een passend aanbod maken en converterende content gaan schrijven. Super belangrijk dus!

Module 3: Productaanbod & strategie

Je kunt zo goed zijn als dienstverlener, maar als je aanbod niet klopt ga je niks verkopen. Ik leer je hoe je een goed product én een strategisch aanbod maakt. We kijken naar uren draaien (eg coaching of uitvoerend werk als VA), maar ook online producten zoals ebooks, masterclasses, trainingen en trajecten.

Module 4: Content & socials

In deze module leer je hoe je goede content kunt maken. Hoe haal je klanten uit Instagram? En via emailmarketing? Ik ga het je vertellen. Ook kijken we naar de globale strategie. Wat voor soorten content wil je plaatsen? Daarbij heb ik meerdere voorbeelden van content Instagram, video en mailmarketing toegevoegd.

Module 5: Sales & Marketing

Sales is een onderdeel van ondernemen. Best spannend, maar dit kun je leren. In deze module deel ik hoe je sales makkelijker en meer succesvol kunt maken. Hoe je een salesgesprek aanpakt. Daarbij deel ik vragen die je kunt stellen en hoe je belemmeringen kunt tackelen.

Module 6: Praktische zaken

Wat komt er praktisch gezien kijken bij ondernemen? Ik ga je vertellen over belasting, een financieel plan maken, KvK en de belangrijkse juridische zaken.

Ook in de cursus:

Checklist voor je eerste maand
Stappenplan ondernemen
Checklist productaanbod
Nieuw product lanceren
Template voor een ebook
Salespagina template
Voorbeelden voor mailings
Mijn beste website tips
Excelbestand voor een financieel plan

Na afronding van de cursus:

 • Heb je een eigen bedrijf opgezet
 • Heb je een duidelijk stappenplan om verder te gaan met jouw bedrijf
 • Heb je een aanbod dat precies past bij je ideale klant
 • Heb je alle basiskennis over ondernemen
 • Weet je hoe je jouw ideale klant kunt gaan aanspreken en klanten gaat aantrekken
kickstart 4

Zo werkt het

Je ontvangt direct toegang tot de online leeromgeving. Het is een online cursus die je volgt met in de leeromgeving video's, pdf bestanden, voorbeelden en korte opdrachten. Ook de bonussen staan in de leeromgeving.

Je houdt 12 maanden toegang tot de leeromgeving zodat je op je eigen tempo kunt werken. In 2023 ben ik de cursus aan het uitbreiden dus je houdt toegang tot alle updates. In de Facebookgroep vermeld ik wanneer er updates zijn. Ook is er elke maand een Q&A post in de Facebookgroep waar jij je vragen kwijt kunt.

Voor wie is het?

 • Voor iedereen die graag een online bedrijf wil beginnen, maar niet weet waar te starten.
 • Je hebt al een idee voor een online bedrijf wat je wilt starten in de dienstverlening.
 • Je bent recent begonnen, maar mist een stappenplan om klanten te krijgen.

Voor wie het is het niet?

 • Voor mensen die een e-commerce bedrijf willen starten.
 • Voor mensen die een training zoeken over hoe je een cursus wilt maken.
 • Voor mensen die bang zijn om slechts 135,- in hun bedrijf te investeren.

Mijn reis

Nog even voorstellen! Ik ben Jessy (28) en alweer 3 jaar aan het ondernemen. Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan met het starten met ondernemen en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een 'leuk' idee tot in actie komen en een bedrijf starten is een heel ander verhaal. En daarbij weten wat wel en niet belangrijk is. Ondernemen is een vak apart.

Inmiddels weet ik precies hoe het moet en kun je echt snel een goed bedrijf neerzetten. Nu heb ik nu mijn tweede bedrijf en kan ik geheel remote werken, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen naar vrijheid.

Op dit moment woon ik in Portugal. Ik ervaar zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Maar ook meer vrijheid omdat ik ook passief inkomen heb.

Het is inmiddels mijn missie startende ondernemers te coachen naar diezelfde vrijheid. Het is echt mogelijk.  Ik help je niet langer je tijd te verspillen maar gericht aan de slag te gaan.

Jessy_oudeman_7

KICKSTART YOUR BUSINESS online cursus 135,-

Jessy_oudeman_13

Voor deze investering krijg je:

 • 12 maanden toegang tot de leeromgeving met hierin de 6 modules. Hier vind je video's, templates, voorbeelden en opdrachten.
 • Werkboek.
 • Toegang tot de updates.
 • Maandelijkse Q&A post in de besloten Facebookgroep zodat jij je vraag kwijt kunt.
 • Bonus: 'Advertentie opzetten op Facebook en Instagram.'
 • Bonus: 'Podcast maken.'

Dit zeggen zij

thumbnail_IMG-6873
IMG_8348[6158]
IMG_6979
IMG_5726 (1)
92565848-EE10-4CAA-9A3C-882DB17E9719
IMG-6925

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE cursus