KICKSTART YOUR BUSINESS Cursus

Begin je eigen onderneming in 6 modules

Wil jij online gaan ondernemen zodat je eindelijk je passie kunt volgen? En kunt werken waar en wanneer je wilt? Maar... heb je geen idee welke stappen je moet zetten? Met deze cursus zet je de eerste stappen naar een winstgevende online onderneming! Zo weet je zeker dat ook jij vrijheid gaat ervaren en weer energie krijgt van wat je doet.

In deze online cursus leer je in 6 modules ondernemen zonder tijd te verspillen, maar met concrete stappen.

Kickstart cursus

Je krijgt geen energie van je werk

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je wilt starten met online ondernemen maar je hebt geen idee hoe. Je huidige baan geeft geen energie en je voelt je niet gepassioneerd over waar je mee bezig bent. Je wilt de vrijheid om je tijd in te delen om meer naar je eigen energie te kunnen werken, meer tijd te hebben voor vrienden of hobby's en wat vaker op vakantie te gaan. Misschien wil je ook vanuit het buitenland werken. Herken je dit?

Je voelt dat het tijd is voor verandering en bent klaar voor je eigen onderneming.

Hier ken je mij van

vrije-meid-logo
BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
BIdonker-300x118-1
LOGO_THRM_424X250px
download
download (2)
Logo-De-Telegraaf-400x400-1
nsmbl

KICKSTART YOUR BUSINESS online cursus

Jessy_oudeman_4

Je ziet online ondernemers die in veel meer vrijheid leven dan jij. Je voelt een verlangen dat je dit ook graag wilt. Jouw eigen tijd indelen. Geen baas die je op de vingers tikt. Veel meer verdienen… dat lijkt je wel wat.

Maar dan komen de gedachten:

'Ik kan dat toch helemaal niet.'

'Waar moet ik dan een bedrijf in starten?'

'Hoe begin ik met een bedrijf?'

'Er zijn al zoveel bedrijven… ik ben al te laat.'

Wat als ik je zeg dat het ook voor jou mogelijk is!

Je doel is om van je bedrijf goed te kunnen leven. Hierbij is alleen 'op gevoel gaan' niet voldoende. Het opzetten van een succesvol bedrijf vraagt ook om een strategie en een financieel plan. Want uiteindelijk moeten die rekeningen ook gewoon worden betaald. Ondernemen is een vak apart dat ik je graag leer zonder tijd te verspillen. Hoe eerder je dit vak doorhebt hoe sneller het zal gaan. Daarnaast hou ik van een concreet plan van aanpak en duidelijke to-do's. Geen lange verhalen maar actie!

Naast strategie mag je ook leren om te gaan met de mentale uitdagingen van het ondernemen. Dit gaat je namelijk veel tijd en frustratie schelen.

Ik weet nog dat - toen ik net begon - ik het ontzettend lastig en spannend vond om de eerste stappen te zetten. Over de jaren heb ik veel kennis opgedaan als ondernemer en coach én een goedlopend bedrijf opgezet met deels passief inkomen. Imiddels heb ik twee bedrijven en coach ik alweer 1,5 jaar startende ondernemers naar een winstgevend bedrijf. Ook verkocht ik meer dan 2000+ online producten. Vanuit mijn coachingsopleiding en NLP weet ik goed hoe je met je grootste uitdagingen om kunt gaan: jezelf en alle beren die je ziet op de weg.

Al die groeimomenten, lessen, fouten en acties die ik heb ondernomen heb ik samengevoegd in één cursus. Zodat jij niet, net als ik, alles zelf uit hoeft te zoeken maar in korte tijd een kloppend bedrijf hebt staan.

jij..

 • Hebt al eerder informatie opgezocht over ondernemen maar al deze informatie duizelt je en dan stop je maar weer.
 • Bent begonnen met het opstarten van je bedrijf maar klanten blijven uit.
 • Hebt geen idee waar je moet beginnen en wat belangrijk is.
 • Kent niemand in je omgeving die ondernemer is en je weet niet of dit wel voor jou is weggelegd.
 • Bent goed in je vak als dienstverlener, maar online ondernemen is een ander verhaal. Daarom voel je je onzeker door alle informatie die op je afkomt. Hierdoor raak je ontmoedigd en zet je steeds maar weer niet door.
Jessy_oudeman_9

Zet in 6 modules je bedrijf op

Wat als je precies de stappen weet om een kloppend bedrijf neer te zetten? Je precies weet wat je wilt gaan aanbieden?

Wil je niet langer je kostbare tijd verspillen aan wat aanmodderen, twijfelen en vast blijven zitten in een baan die je niet leuk vindt? Wil je ook die vrijheid? Dan is het nu tijd om te besluiten om ervoor te gaan. De keuze is aan jou.

Hoe ziet de cursus eruit:

Module 1: Jij bent nu ondernemer

In deze module leggen we de basis om een bedrijf te creëren dat bij jou en je ideale leven past, zodat je dit daadwerkelijk kunt gaan waarmaken én volhouden. Ook leer ik je waar jouw prioriteiten liggen als ondernemer en welke stappen je globaal kunt gaan volgen. Zo weet je zeker dat je echt de juiste stap op het juiste moment zet. Daarnaast krijg je les in hoe je omgaat met belemmerende overtuigingen en energielekken. Zo kun jij jezelf en de uitdagingen die je kunt tegenkomen in het ondernemen goed dragen. Want laten we eerlijk zijn: die uitdagingen gaan sowieso komen. En hoe beter je daarmee om kunt gaan, hoe beter je kan ondernemen.

Module 2: de klant & klantreis

In deze module gaan we diep in op het neerzetten van de ideale klant. Dit is cruciaal in het succes als ondernemer en of jij je klant weet te raken. Dit gaat veel dieper dan demografische kenmerken. Ook betekent dit keuzes maken in het bepalen van je ideale klant. Daarnaast leer ik je het proces dat een klant doorloopt om bij je in te stappen.

Alleen als je dit goed helder hebt, kun je een passend aanbod maken en converterende content gaan schrijven. Super belangrijk dus!

Module 3: Productaanbod & strategie

Je kunt zo goed zijn als dienstverlener, maar als je aanbod niet klopt ga je niks verkopen. Ik leer je hoe je een goed product én een strategisch aanbod maakt. We kijken naar uren draaien (eg coaching of uitvoerend werk als VA), maar ook online producten zoals ebooks, masterclasses, trainingen en trajecten.

Module 4: Content & socials

In deze module leer je hoe je goede content kunt maken. Hoe haal je klanten uit Instagram? En via e-mailmarketing? Ook kijken we naar de globale strategie. Wat voor soort content wil je plaatsen? Daarbij heb ik meerdere voorbeelden van content voor Instagram, video en e-mailmarketing toegevoegd. Ik heb het je zo makkelijk mogelijk gemaakt zodat jij gelijk kunt beginnen.

Module 5: Sales & Marketing

Sales is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Best spannend, maar dit kun je leren. In deze module deel ik hoe je sales makkelijker, leuker en succesvoller kunt maken. Bijvoorbeeld: hoe je een salesgesprek aanpakt. Daarbij deel ik vragen die je kunt stellen aan je potentiële klant en hoe je veel gehoorde belemmeringen kunt tackelen.

Module 6: Praktische zaken

Wat komt er praktisch gezien kijken bij ondernemen? Ik ga je vertellen over belasting, een financieel plan maken, KvK en de belangrijkste juridische zaken.

 

Terwijl je de modules doorloopt zet je dus steeds een nieuwe stap in je ondernemersavontuur. Je weet dus precies wat je moet gaan doen. Hoe fijn is dat?

Ook in de cursus:

 ​Ik heb zo veel mogelijk praktische onderdelen toegevoegd die jij kunt gebruiken en eigen kunt gaan maken. Zo heb je een duidelijk voorbeeld en kun je snel aan de slag:

 • Checklist voor je eerste maand
 • Stappenplan ondernemen
 • Checklist productaanbod
 • Nieuw product lanceren
 • Template voor een ebook
 • Salespagina template
 • Voorbeelden voor mailings
 • Mijn beste website tips
 • Excelbestand voor een financieel plan

Na afronding van de cursus:

 • Heb je een eigen bedrijf opgezet
 • Heb je een duidelijk stappenplan om verder te gaan met jouw bedrijf
 • Heb je een aanbod dat precies past bij je ideale klant
 • Heb je alle basiskennis over ondernemen
 • Weet je hoe je jouw ideale klant aanspreekt en klanten gaat aantrekken
 • Weet je hoe je van volgers klanten maakt

De kennis die je nu opdoet over ondernemen kun je de komende jaren blijven gebruiken!!

kickstart 4

Zo werkt het

Je ontvangt direct toegang tot de online leeromgeving. Het is een online cursus die je volgt met in de leeromgeving video's, pdf bestanden, voorbeelden en korte opdrachten. Ook de bonussen staan in de leeromgeving.

Je houdt 12 maanden toegang tot de leeromgeving zodat je op je eigen tempo kunt werken. In 2023 ben ik de cursus aan het uitbreiden dus je houdt toegang tot alle updates. In de Facebookgroep vermeld ik wanneer er updates zijn. Ook is er elke maand een Q&A post in de Facebookgroep waar jij je vragen kwijt kunt.

Voor wie is het?

 • Je wilt een online bedrijf wil beginnen, maar weet niet waar te starten.
 • Je hebt al een idee voor een online bedrijf wat je wilt starten in de dienstverlening.
 • Je bent recent begonnen, maar mist een stappenplan om klanten te krijgen.
 • Je hebt offline al wat klanten maar wilt overstappen naar online.
 • Je staat te popelen om echt te starten!

Voor wie het is het niet?

 • Je hebt nog geen idee wat voor bedrijf je wilt starten.
 • Je wilt een e-commerce bedrijf starten.
 • Je zoekt een training over hoe je een cursus wilt maken.
 • Je bent bang om slechts 145,- in je bedrijf te investeren.
 • Je denkt dat je door achterover te leunen ineens passief inkomen gaat verdienen.

Mijn reis

Nog even voorstellen! Ik ben Jessy (29) en alweer 3,5 jaar aan het ondernemen. Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan met het starten met ondernemen en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een 'leuk' idee tot in actie komen en een bedrijf starten waarmee je geld verdient is een heel ander verhaal. En daarbij weten wat wel en niet belangrijk is. Ondernemen is een vak apart.

Inmiddels weet ik precies hoe het moet en kun je echt snel een goed bedrijf neerzetten. Nu heb ik mijn tweede bedrijf en kan ik geheel remote werken, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen naar vrijheid.

Op dit moment woon ik in Portugal. Ik ervaar zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Maar ook meer vrijheid omdat ik ook passief inkomen heb. Zo verkocht ik inmiddels meer dan 2000 online producten.

Het is inmiddels mijn missie startende ondernemers te coachen naar diezelfde vrijheid. Het is echt mogelijk. Ik help je niet langer je tijd te verspillen maar om gericht aan de slag te gaan.

Jessy_oudeman_7

KICKSTART YOUR BUSINESS online cursus 145,- excl. btw.

Jessy_oudeman_13

Voor deze investering krijg je:

 • 12 maanden toegang tot de leeromgeving met hierin de 6 modules. Hier vind je video's, templates, voorbeelden en opdrachten.
 • Werkboek om de kennis te implementeren.
 • Toegang tot de updates.
 • Bonus: 'Advertentie opzetten op Facebook en Instagram'.
 • Bonus: 'Podcast maken.'

Dit zeggen zij

E7888224-15FC-4655-9C70-9366515A0E21
thumbnail_IMG-6873
IMG_5726 (1)
IMG_6979
IMG_8348[6158]
IMG_2556
92565848-EE10-4CAA-9A3C-882DB17E9719
IMG-6925

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE cursus