online training

meer omzet en vrijheid dankzij een goed product en strategisch product aanbod

‘Wie gaat er van mij kopen?'
'Wie gaat er voor mijn diensten betalen?’
'Hoe ga ik een traject verkopen?'
'Hoe ga ik rondkomen?'

Dit zijn veelgestelde en terechte vragen van mijn coachees, en van eigenlijk iedereen die ik spreek over ondernemen. Je kunt als ondernemer echt genoeg verdienen, maar dan moet je het wel strategisch aanpakken. Dit is waar ik het veel fout zie gaan bij (startende) ondernemers.

Jessy_oudeman-5

Product & strategisch productaanbod

Uiteraard heb je een opstartfase waarin je nog weinig zult verdienen en veel zult mogen geven. Maar, de keuzes die je in de beginperiode maakt hebben impact op je uiteindelijke winst op termijn. Heus, je wilt doen waar je passie ligt maar uiteindelijk moet er gewoon brood op de plank komen. Ga om die reden dus ook niet lopen aanmodderen.

Er zijn twee scenario's die ik veelal zie bij startende ondernemers. Of alleen focussen op het verkopen van losse coaching uren of kleine producten, of alleen focussen op meteen een groot traject of programma gaan verkopen. Beide scenario's gaan bijna nooit werken. Op je gevoel gaan is hier even niet genoeg. Wat dan wel?

Hierbij wil ik je een belangrijke tip geven hoe je als dienstverlener een aanbod kunt maken voor een winstgevende business. Het is slim om een aanbod te creëren met meerdere niveaus. Hoe moet dat er uit zien? En waar voldoet een goed product zelf aan? Je kunt een laag geprijsd product maken zodat mensen kennis met je kunnen maken. Hierbij wil je de drempel laag houden. Maar hoe maak je dan een goed product? Waar moet dat aan voldoen? En wat moet er allemaal in zo'n product staan? Of het nou een gratis product of een duur traject is: de criteria zijn dezelfde.

Omdat ik veel vragen krijg over een goed product & strategisch aanbod maken, en dit zó belangrijk is in het succes als ondernemer, heb ik besloten deze module uit de Kickstart Your Business als losse training te verkopen. Zodat jij niet deze veelgemaakte fout gaat maken en inderdaad niet genoeg gaat verdienen.

Hoe ziet de training er praktisch uit?

les 1: strategisch aanbod

Les 2: een product bedenken

les 3: weggever maken

Les 4: Instapproduct maken + bonus salespagina maken

Na de training:

 • Weet je precies hoe jouw productaanbod eruit gaat zien zodat jij strategisch en winstgevend kunt gaan ondernemen.
 • Heb je producten uitgedacht die je moeiteloos kunt gaan verkopen.
 • Heb jij je weggever gemaakt.
 • Weet je hoe je een goede salespagina kunt maken om je product te verkopen.
productaanbod

Hoe zit de training in elkaar?

 • 4 lessen met verschillende video's, bijvoorbeeld over hoe je een goed product bedenkt en hoe een strategisch aanbod werkt. Hoe maak je een strategisch productaanbod? Waar voldoet een goed product aan?
 • Daarnaast deel ik een plan van aanpak voor het maken van een weggever en een voorbeeld van een opzet en inhoud.
 • Als laatste deel ik praktische tips voor het maken van een instapproduct. Ook heb ik in de vijfde les enkele opdrachten neergezet om uit te voeren.
 • Bonus: mijn salespagina template, zodat je wanneer jij je product hebt uitgewerkt je deze meteen goed kunt gaan verkopen.

Deze training is waardevol voor jou wanneer je al een idee hebt van je onderneming en wie je klant is. Mocht dat niet zo zijn is dit nog niet het juiste moment. 

Investering: 37,- inclusief BTW

Voor wie is het?

 • Je hebt een idee voor een online bedrijf dat je wilt starten in de dienstverlening of je bent al gestart.
 • Je wilt je richten op particuliere klanten of kleine ondernemers.
 • Je hebt op zijn minst globaal in gedachten wie jouw ideale klant is.

Voor wie het is het niet?

 • Voor mensen die nog geen idee hebben wat voor bedrijf ze willen starten en wie hun klant is.
 • Voor mensen die een training zoeken over hoe je technisch een cursus of product kunt maken.
 • Voor mensen die zich willen focussen op zakelijke en grote bedrijven.

Mijn reis

Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een 'leuk' idee tot in actie komen en een winstgevend bedrijf starten is een heel ander verhaal. Ondernemen is namelijk een vak apart. Hoe eerder je dit leert hoe beter het gaat en hoe leuker het wordt!

Inmiddels kan ik geheel remote werken, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen naar vrijheid. Momenteel woon ik in de Algarve. Ik ervaar zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Door te coachen en anderen te helpen vrijheid te creëren, maar ook door passief inkomen te genereren door online producten te verkopen. En dat gun ik jou ook!

Meer weten over Jessy? Je leest het hier.

Jessy_oudeman_7

Dit zeggen zij

IMG_5726 (1)
IMG_5745[5467]
IMG_4858
IMG_5483
IMG_1415
IMG_4847

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE TRAINING