HI, MIJN NAAM IS JESSY

Als online business coach heb ik al verschillende succesvolle bedrijven met verschillende verdienmodellen opgezet én meer dan 2500 online producten verkocht. Ik weet hoe dit spelletje werkt. Door een hybride bedrijf op te zetten met een automatisch systeem help ik jou rust te ervaren. Dankzij passieve online producten creëer je automatische cashflow die staat als een huis. Zodat jij daarnaast vanuit rust en passie je 1:1 klanten kan helpen.

De afgelopen jaren:

  • Ik verkocht meer dan 2500 online producten organisch via onder andere Instagram, e-mailmarketing en een SEO blog. Ik weet waar ik het over heb.
  • Met mijn coaching bedrijf heb ik de afgelopen jaren al heel veel ondernemers 1:1 of in groepen mogen helpen, gast masterclasses mogen geven over dit onderwerp bij verschillende concullega’s en in totaal heb ik meer dan 1000+ mensen in deze sessies mogen helpen.
  • Ik heb verschillende passieve inkomstenstromen opgebouwd uit Etsy shops, affiliate marketing en dividend.
  • De media weet mij inmiddels ook te vinden: zo deed ik interviews over mijn ondernemers-en financiële expertise in BNR, Ondernemendepodcast, Viva, sprak ik in de Beurs van Berlage en had ik een column in het NHD over geld.
  • Door mijn financiële expertise en achtergrond weet ik alles over het slim bouwen van vermogen en dat is precies waarom ik mezelf hierin heb doorontwikkeld.

Voor mijn 30ste heb ik een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Nu jij nog.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Mij

Dankzij mijn online ondernemingen heb ik voor mijn 30ste een vrij leven gecreëerd en ben ik geëmigreerd naar Portugal”

Steeds vaker kreeg ik vragen over het ondernemen en hoe ik daar snel succes in had behaald. Toen ik in één week twee serieuze vragen kreeg of ik ook business coaching deed besloot ik er voor te gaan. Ik zette mijn eigen coachingsbedrijf op en twee maanden later draaide ik mijn eerste groep met startende ondernemers.

Inmiddels heb ik tientallen online dienstverleners succesvol begeleid naar meer omzet en een consistente klantenstroom. Zodat zij ook de vrijheid ervaren die ik ervaar.

Ik heb voor mijn 30ste een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Ik weet ondertussen dat je echt goed kan leven van je bedrijf, zolang je weet wat je moet doen en daar volledig voor wilt gaan.

“Ik kom uit een dorpje in Noord-Holland en zo lang ik weet had ik al grote dromen. Ik verlangde naar vrijheid, exotische reizen en zon.“

Van New York naar India

Ik kom uit een dorpje in Noord-Holland en zo lang ik weet had ik al grote dromen. Ik verlangde naar vrijheid, exotische reizen en zon.

In het laatste jaar van mijn studie Business Administration liep ik een jaar lang stage als eventmanager in New York. Het was een fantastische ervaring maar het bracht me ook een groots inzicht: zó wilde ik mijn leven niét leiden. Hoge werkdruk, consumeren en veel stress.

Hier werd het zaadje geplant om voor mezelf te werken en geld voor mij te laten werken. Alleen hoe wist ik niet. Die droom bleef niet alleen bij geld voor me laten werken. Ik wilde elke dag wakker worden en de zee, palmbomen en zon zien in plaats van vastzitten tussen vier muren met een benauwd gevoel. Er moest iets veranderen.

Ik ging op wereldreis. Alleen. Helaas brak de pandemie uit toen ik amper twee weken in India was. Een paar dagen later stond ik zonder baan en huis bij mijn ouders op de stoep. Wel had ik nu iets wat ik eerder niet had; tijd. 

Op zoek naar vrijheid

Ik begon na te denken over wat ik leuk vond, maar ook wat ik online kon uitvoeren en waar interesse in was. Zodoende startte ik mijn eerste bedrijf Happy Rich Millennial over personal finance en beleggen. Ik kwam erachter dat ondernemen een vak is dat geleerd moet worden. Daar had ik oog voor. Daarnaast begon ik te werken in de financiële dienstverlening om kennis op te doen en certificaten te halen als vermogensadviseur.  Want ik wist: voor die vrijheid heb je geld nodig.

Hoewel ik leerde op het gebied van geld, eindigde ik wel weer in loondienst naast mijn onderneming. Mijn doel was nog steeds: fulltime ondernemen. Alleen, ik twijfelde of ik het wel zou kunnen. Ik was aan het wachten. Vervolgens kreeg ik een auto-ongeluk en ik werd genoodzaakt stil te staan en te kijken naar mijn leven. Dat was confronterend, want die vrijheid ervaarde ik niet.

HET WAS TIJD VOOR VERANDERING… 

Fastforward zei ik mijn baan op en ging ik fulltime ondernemen. Mijn bedrijf Happy Rich Millennial groeide snel. Ik kwam in aanraking met online producten en ik was om. Eén keer een product maken die je vervolgens passief kan blijven verkopen? Ik zag dat hier de vrijheid zat waar ik zo naar verlangde. Ook draaide ik meerdere cursusrondes met dertig cursisten op het gebied van beleggen, verkocht ik online producten, gaf ik trainingen en had ik samenwerkingen en affiliate marketing inkomsten. 

Inmiddels stond het bedrijf als een huis, maar mijn hart ging er niet sneller van kloppen. Mijn passie lag bij het ondernemersvak. Het ging mij goed af terwijl ik anderen zag struggelen. Daar wilde ik wat mee doen.

Vervolgens kreeg ik via Instagram meerdere verzoeken of ik startende ondernemers coachte. Dat was het moment dat ik besloot fulltime aan de slag te gaan als online business coach. Ik zette mijn eigen coachingsbedrijf op en twee maanden later draaide ik mijn eerste groep met startende ondernemers.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Jessy

Consistente omzet draaien zonder quick fixes

Binnen een jaar zat mijn coaching vol en hielp ik tientallen ondernemers met het succesvol opzetten van hun online bedrijf. Dit was ook het moment om een andere droom waar te maken en ik emigreerde naar Portugal. Ik heb voor mijn 30ste een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal.

Tijd om verder te groeien. Ik wilde verder schalen maar niet meer uren werken. Ik besloot mijn bedrijf hybride te maken: exclusief 1:1 werken met de leukste klanten én passief inkomen uit online producten. Wat mij betreft nog steeds de holy grail als ondernemer.

Het is inmiddels mijn missie geworden om anderen zoals jij te helpen een hybride bedrijf op te zetten. Met als doel dat jij gaat schalen, maar zonder in te leveren op je agenda. Zonder trucjes. Ik ben niet van de quick fixes of je alleen maar leren wat ik heb gedaan. Daar heb je weinig aan. Het moet passen bij jou en je doelen. Hierin valt mijn ervaring met ondernemen, strategie, coaching én mijn financiële achtergrond samen.

Ik leer je hybride ondernemen, wat daarbij belangrijk is en hoe je aan de juiste knoppen draait. Zodat je snapt wat je aan het doen bent en je niet continu afhankelijk bent van een coach. En jij vervolgens oneindig verder kan schalen.

Benieuwd hoe ik je verder kan helpen? Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over het traject.

Dit zeggen anderen: