“Hoe een auto-ongeluk me in een klap liet afvragen waar ik in godsnaam mee bezig was.”

HI, MIJN NAAM IS JESSY 

Als online business coach help ik ondernemers goed te verdienen met hun bedrijf zodat ze een financieel vrij leven kunnen leiden. Ik heb een achtergrond in financiën – specifiek vermogen – en heb de afgelopen jaren twee winstgevende online bedrijven en diverse (deels) passieve inkomstenbronnen opgericht.

In een korte tijd verkocht ik meer dan 2000 online producten en heb ik passiva inkomsten uit een Etsy shop, affiliate marketing en dividend uit beleggingen. Daarnaast genereer ik omzet uit trainingen, cursussen en coaching op het gebied van beleggen en financiële vrijheid.

De afgelopen jaren stond ik met mijn eerste bedrijf Happy Rich Millennial onder meer in de Viva, de Telegraaf, de &C en was ik te horen op BNR nieuwsradio. Ook heb ik een column in het Noordhollands Dagblad gehad over geld en stond ik als spreker op de BeursInside met een cursus beleggen. Het ging fantastisch, maar ik voelde aan alles: ik wil iets anders.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Mij

Dankzij mijn online ondernemingen heb ik voor mijn 30ste een vrij leven gecreëerd en ben ik geëmigreerd naar Portugal”

Steeds vaker kreeg ik vragen over het ondernemen en hoe ik daar snel succes in had behaald. Toen ik in één week twee serieuze vragen kreeg of ik ook business coaching deed besloot ik er voor te gaan. Ik zette mijn eigen coachingsbedrijf op en twee maanden later draaide ik mijn eerste groep met startende ondernemers.

Inmiddels heb ik tientallen online dienstverleners succesvol begeleid naar meer omzet en een consistente klantenstroom. Zodat zij ook de vrijheid ervaren die ik ervaar.

Ik heb voor mijn 30ste een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Ik weet ondertussen dat je echt goed kan leven van je bedrijf, zolang je weet wat je moet doen en daar volledig voor wilt gaan.

“Ik wist dat ik op goede coaching kon rekenen. En toch ben ik verbaasd over hoeveel ik onder Jessy haar begeleiding en support heb kunnen neerzetten.”

Een aantal maanden geleden ben ik in het 3 maanden traject bij Jessy gestapt om mijn bedrijf als (met name online) coach echt goed neer te zetten. Ik had al vaker coaching, een cursus en masterclasses gevolgd bij Jessy, dus ik wist dat ik op goede coaching kon rekenen. En toch ben ik verbaasd over hoeveel ik onder haar begeleiding en support hebben kunnen neerzetten.

Mijn bedrijf is opnieuw neergezet, er staat een volledig nieuwe website met goede teksten, een gratis weggever met mailfunnel, een masterclass, een strategie voor zowel social media als mijn mailinglijst, de start is gemaakt met adverteren en als kers op de taart beginnen de klanten binnen te komen. Voor mij reden genoeg om het traject met nog 2 maanden te verlengen!

Kortom, wil je een stevige basis wil neerzetten in je bedrijf, daarin goed begeleid worden met opbouwende feedback en een voorbeeld als het gaat om je droomleven creëren? Dan raad ik Jessy heel sterk aan!

Annelies | Dierenarts & coach voor ambitieuze vrouwen

“Ik kom uit een dorpje in Noord-Holland en zo lang ik weet had ik al grote dromen. Ik verlangde naar vrijheid, exotische reizen en zon.“

Van New York naar India

Ik kom uit een dorpje in Noord-Holland en zo lang ik weet had ik al grote dromen. Ik verlangde naar vrijheid, exotische reizen en zon.

In het laatste jaar van mijn studie Business Administration liep ik een jaar lang stage als eventmanager in New York. Het was een fantastische ervaring maar het bracht me ook een groots inzicht: zó wilde ik mijn leven niét leiden. Hoge werkdruk, consumeren en veel stress. Hier werd het zaadje gepland om voor mezelf te werken en geld voor mij te laten werken. Alleen hoe wist ik niet. Die droom bleef niet alleen bij geld voor me laten werken. Ik wilde elke dag wakker worden en de zee, palmbomen en zon zien in plaats van vastzitten tussen vier muren met een benauwd gevoel. Er moest iets veranderen.

Ik ging op wereldreis. Alleen. Helaas brak de pandemie uit toen ik amper twee weken in India was. Een paar dagen later stond ik zonder baan en huis bij mijn ouders op de stoep. Wel had ik nu iets wat ik eerder niet had; tijd. 

Op zoek naar vrijheid

Ik begon na te denken over wat ik leuk vond, maar ook wat ik online kon uitvoeren en waar interesse in was. Zodoende startte ik mijn eerste bedrijf Happy Rich Millennial over personal finance en beleggen. Ik kwam erachter dat ondernemen een vak is dat geleerd moet worden. Daar had ik oog voor. Daarnaast begon ik te werken in de financiële dienstverlening om kennis op te doen en certificaten te halen als vermogensadviseur.  Want ik wist: voor die vrijheid heb je geld nodig.

Hoewel ik leerde op het gebied van geld, eindigde ik wel weer in loondienst naast mijn onderneming. Mijn doel was nog steeds: fulltime ondernemen. Alleen, ik twijfelde of ik het wel zou kunnen. Ik was aan het wachten. Vervolgens kreeg ik een auto-ongeluk en ik werd genoodzaakt stil te staan en te kijken naar mijn leven. Dat was confronterend, want die vrijheid ervaarde ik niet.

HET WAS TIJD VOOR VERANDERING… 

Fastforward zei ik mijn baan op en ging ik fulltime ondernemen. Mijn bedrijf Happy Rich Millennial groeide snel. Zo draaide ik meerdere cursusrondes met dertig cursisten op het gebied van beleggen, verkocht ik online producten, gaf ik trainingen en had ik samenwerkingen en affiliate marketing inkomsten. 

Inmiddels stond het bedrijf als een huis, maar mijn hart ging er niet sneller van kloppen. Mijn passie lag bij het ondernemersvak. Het ging mij goed af terwijl ik anderen zag struggelen. Daar wilde ik wat mee doen.

Tegelijkertijd vond ik het financiële vak minder leuk worden, omdat er veel negativiteit en sterke overtuigingen bij komen kijken. Vervolgens kreeg ik via Instagram meerdere verzoeken of ik startende ondernemers coachte. Dat was het moment dat ik besloot fulltime aan de slag te gaan als online business coach. Met een focus op omzet, strategie en slim werken voor die vrijheid.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Jessy

“Ik kan je van alles vertellen over strategie, maar als je die niet durft uit te voeren heb je er niks aan”

Steeds vaker kreeg ik vragen over het ondernemen en hoe ik daar snel succes in had behaald. Toen ik in één week twee serieuze vragen kreeg of ik ook business coaching deed besloot ik er voor te gaan. Ik zette mijn eigen coachingsbedrijf op en twee maanden later draaide ik mijn eerste groep met startende ondernemers.

Inmiddels heb ik tientallen online dienstverleners succesvol begeleid naar meer omzet en een consistente klantenstroom. Zodat zij ook de vrijheid ervaren die ik ervaar.

Ik heb voor mijn 30ste een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Ik weet ondertussen dat je echt goed kan leven van je bedrijf, zolang je weet wat je moet doen en daar volledig voor wilt gaan.

Consistente omzet draaien zonder quick fixes

In een jaar zat mijn coaching vol en hielp ik tientallen ondernemers met het succesvol opzetten van hun online bedrijf. Tijd om verder te groeien.

Dit was ook het moment om een andere droom waar te maken en ik emigreerde naar Portugal. Elke dag naar het strand lopen, veel buiten, rust en meer spontaniteit. Dat is mijn leven nu elke dag.

Het is inmiddels mijn grote passie geworden om anderen zoals jij te helpen dezelfde vrijheid te creëren met online ondernemen. Omdat ik weet dat het kan. Je moet alleen weten hoe. Hierin valt mijn ervaring met ondernemen, strategie, coaching én mijn financiële achtergrond samen.

Met als doel dat jij die omzet gaat draaien. Met consistentie. Zonder trucjes. Ik ben niet van de quick fixes of je alleen maar leren wat ik heb gedaan. Daar heb je weinig aan. Het moet passen bij jou en je doelen.

Ik leer je ondernemen, wat daarbij belangrijk is en hoe je aan de juiste knoppen draait. Zodat je snapt wat je aan het doen bent en je niet continu afhankelijk bent van een coach.

Benieuwd hoe ik je verder kan helpen? Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over het traject.

Dit zeggen anderen: