Bedankt voor je inschrijving voor de masterclass:

De 5 wins om retegoed te ondernemen zonder quick fixes

Je ontvangt een bevestiging op je mail en een reminder met link naar de masterclass

Heb je een vraag? Stuur me een mail op hello@jessyoudeman.nl of een dm op Instagram. Sta je te popelen om al aan de slag te gaan? Volg me op Instagram voor inzichten over succesvol ondernemen (en een kijkje in mijn leven als ondernemer in Portugal) of beluister mijn podcast.

Klik hier om naar Instagram te gaan
Klik hier om mijn podcast te beluisteren

Over Jessy

Hi, ik ben Jessy! Ik heb een achtergrond in financiën – specifiek vermogen – en heb de afgelopen jaren twee winstgevende online bedrijven en diverse (deels) passieve inkomstenbronnen opgericht. 

In een korte tijd verkocht ik meer dan 2000 online producten en heb ik passiva inkomsten uit een Etsy shop, affiliate marketing en dividend uit beleggingen. Daarnaast genereer ik omzet uit trainingen, cursussen en coaching op het gebied van beleggen en financiële vrijheid. 

Al gaandeweg merkte ik dat mijn omgeving behoefte had aan de kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld. Deze mensen liepen vast in hun onderneming en vroegen aan mij hoe ik het eigenlijk allemaal voor elkaar krijg. Toen ik in één week twee keer de vraag kreeg of ik business coaching doe, besloot ik daarvoor te gaan. Na twee maanden draaide ik mijn eerste groep coachees en inmiddels heb ik tientallen startende online ondernemers mogen begeleiden naar meer omzet en een consistente klantenstroom. Zodat zij ook de vrijheid ervaren die ik ervaar. 

Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk. Niks geen poespas, gewoon actie. Op basis van ervaring en resultaten help ik jou met je bedrijf naar een consistent stroom aan klanten. Want ik weet wat jij moet doen om wél die omzet te gaan draaien. Hierbij gebruik ik mijn financiële achtergrond. Ik weet hoe je online je geld verdient en hoe je dit geld goed beheerst.

Ik leer je ondernemen, wat daarbij belangrijk is en hoe je aan de juiste knoppen draait zodat je snapt wat je aan het doen bent. Ik leer je groeien zonder dat je continu afhankelijk bent van een coach.  Met als doel dat jij die omzet gaat draaien. Met consistentie. Zonder trucjes. Ik ben niet van de quick fixes of jou alleen maar leren wat ik heb gedaan. Daar heb je weinig aan. Het moet passen bij jou en je doelen. 

Voor mijn 30ste heb ik nog een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Nu jij nog.

Jessy Oudeman Online Business Coaching

Dit zeggen anderen: