1-op-1 traject

Hybrid hustle

Voor ondernemers die in 4 maanden een hybride bedrijf willen neerzetten om te gaan opschalen, zonder in te leveren op hun agenda.

Jouw 1:1 draait prima. Je hebt leuke klanten, behaalt goede resultaten, maar je merkt: er zit meer in. Want: 1:1 heeft zo z’n limieten. En eigenlijk zou je veel groter willen groeien, dan je nu zou kunnen. Tegelijkertijd zou je ook mensen willen helpen die een lager budget hebben, zonder dat jouw 1:1 tijd er direct in moet zitten.

Je voelt dat je kansen laat liggen en weet: het is tijd die te gaan benutten.

Jij wilt opschalen

Naast werken met je 1:1 klanten wil je er een passieve omzet bij hebben. Zo kan je verschillende doelgroepen met verschillend budget helpen. Op papier klinkt het best makkelijk, maar je vraagt je af of dat wel écht kan. Loopt dat niet door elkaar heen? Willen mensen dan nog wel 1:1? En hoe krijg je je product geautomatiseerd verkocht? Je ziet het niet helemaal voor je hoe je beide naast elkaar kan doen.

Het lijkt alsof het alsof het niet kan. 

En-en. 

En een laagdrempelig (passief) aanbod, én succesvol 1:1 verkopen. Omdat het vaak net verschillende doelgroepen zijn óf net weer een andere strategie nodig is. Alleen zodra je dit spelletje snapt, zie je dat er geen omzetplafond meer bestaat.

“Je wilt geautomatiseerd inkomen dankzij online producten“

de leukste klanten én passief inkomen

Jij wilt niet kiezen. Jij wilt en-en. Rust én verdienen. Geautomatiseerd inkomen dankzij online producten. Jij wilt die dopamine shots wanneer er een Mollie betaling binnenkomt, terwijl jij op het strand ligt. Maar ook wil je enthousiasme appjes ontvangen van je 1:1 klanten en ze zien transformeren. Het klinkt soms alsof je een keuze moet maken of dat dit niet samen kan. Dat is niet waar.

Misschien heb jij al eens geprobeerd om een passief inkomen op te zetten maar het lukt je niet om dit te combineren met je 1:1 strategie zonder dat het elkaar in de weg loopt. Je hebt wel eens een online product gemaakt maar eerlijk.. het liep voor geen meter. En dat terwijl je online ondernemers ziet die hun producten moeiteloos lijken te verkopen. Dat moet jij toch ook kunnen?

het kan slimmer

In de praktijk zie ik veel ondernemers met een volle agenda, maar ook met een omzetplafond. Ze willen verder opschalen, maar niet inleveren op hun agenda. Daarin lopen ze vast. Dat kan en mag anders.

Je wilt een eigen bedrijf waarmee je kan gaan opschalen. En dat kan door een hybride bedrijf op te zetten met een automatisch systeem. Zo heb je een geautomatiseerde basisomzet én kun je 1:1 werken. Door in twee lagen te werken met verschillende strategieën bedien je twee doelgroepen. Dit hoeft niet door elkaar te lopen, je moet alleen weten hoe je dat doet.

Het moet slimmer. En daar ga ik je mee helpen.

Jij bent klaar om:

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Te werken met een bewezen plan om deze strategieën naast elkaar op te zetten

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Meer omzet te draaien, zonder in te leveren op je agenda

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Slimmer te gaan werken en omzet te automatiseren

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Te gaan opschalen

zodat jij  gaat werken met de leukste klanten én passief inkomen ervaart

Het traject

In 4 maanden zetten we samen jouw hybride bedrijf op zodat jij gaat opschalen en die automatische omzet gaat draaien.

Dit traject is maatwerk. Samen werken wij aan een hybride bedrijf met als doel dat jij gaat opschalen. Ik leer je twee strategieën naast elkaar op te zetten in je bedrijf zonder dat ze elkaar in de weg lopen. Zodat je én 1:1 goed betalende klanten aantrekt, én een laagdrempelig passief aanbod massaal verkoopt. Met als resultaat: oneindig opschalen. Maar: wel op een manier die bij jou en je bedrijf past. Hierbij kijken we wat bij jou, je bedrijf en je doelen past en resultaat geeft op korte én lange termijn. Ik ben niet van de quick fixes en jou alleen maar leren wat ik zelf heb gedaan. Daar heb je weinig aan. Je wilt een hybride bedrijf waarmee je jarenlang vooruit kan.

dit gaan we doen:

optimaliseren van je fundering

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Om zowel 1:1 als online producten te verkopen en te kunnen opschalen zorgen we dat de basis klopt: van je doelgroepen tot je positionering en expertstatus.

Aanbod bepalen

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

We analyseren je huidige aanbod en bepalen het winnende hybride aanbod voor succes. Hierbij kijken we wat voor passief aanbod past bij jouw bedrijf en hoe we deze slim naast je 1:1 zetten.

Een passief product lanceren

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Na het bedenken van een online product komt het maken en verkopen hiervan.

Verschillende strategieën implementeren

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

We bepalen en implementeren de strategieën om jouw hybride aanbod doorlopend te verkopen. Hierbij lopen twee strategieën en omzetstromen naast elkaar.

slimme marketing inzetten

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

We bepalen en gaan aan de slag met verschillende kanalen en marketing wegen voor je hybride aanbod. Hierbij kijken we wat het beste past bij jou en je bedrijf.

optimaliseren

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Tijdens het traject blijven we optimaliseren en verbeteren zodat jij steeds meer kan automatiseren en doorgroeien

samenwerken

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

We werken intensief samen om te zorgen dat je zo veel mogelijk leert en zo ver mogelijk komt. Opschalen gaat lukken door het te DOEN en een stok achter de deur te hebben. Wanneer je vastloopt schakelen we snel zodat je in actie blijft.

Dit traject is heel persoonlijk en we houden goed contact. Zo ga je het snelst resultaat zien en heb je een stok achter de deur. Ik ben tijdens het traject erg betrokken bij jou en je bedrijf. Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk. Ook krijg je uitgebreide persoonlijke feedback op je werk zodat je snelt leert en kunt implementeren. Zo weet je na het traject precies weet hoe je verder moet gaan.

dit traject is voor jou als:

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Jij een ambitieuze dienstverlener bent met prima omzet, maar wilt opschalen

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Jij doelgericht aan de slag wilt met jouw bedrijf en houdt van actie

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Jij wilt ondernemen op basis van strategie en cijfers en niet op gevoel, zodat je kunt opschalen

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Jij op zoek bent naar intensieve persoonlijke begeleiding, uitgebreide feedback en eerlijk advies

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Jij doelgericht wilt werken volgens een op maat gemaakt plan om jouw doel te behalen

Hi, ik ben Jessy!

Het moment dat ik in aanraking kwam met online producten en automatiseren was ik om. Een consistent inkomen voor relatief weinig moeite, ook wanneer je even niet werkt. Welke ondernemer droomt daar niet van? Tegelijkertijd genoot ik ook van 1:1 met klanten werken omdat je snel resultaat ziet. Ik besloot beide naast elkaar te zetten: online producten en 1:1 werken. Dit is dé manier om rust te ervaren in je onderneming door een stabiele omzet, maar ook vanuit passie met de leukste klanten te werken. Een win-win als je het mij vraagt.

En eerlijk: er zijn zo veel online coaches. Waarom wil je bij mij zijn?

  • Ik verkocht meer dan 2500 online producten organisch via onder andere Instagram, e-mailmarketing en een SEO blog. Ik weet waar ik het over heb.
  • Met mijn coaching bedrijf heb ik de afgelopen jaren al heel veel ondernemers 1:1 of in groepen mogen helpen, gast masterclasses mogen geven over dit onderwerp bij verschillende concullega’s en ik totaal heb ik meer dan 1000+ mensen in deze sessies mogen helpen.
  • Ik heb verschillende passieve inkomstenstromen opgebouwd uit Etsy shops, affiliate marketing en dividend.
  • De media weet mij inmiddels ook te vinden: zo deed ik interviews over mijn ondernemers-en financiële expertise in BNR, Ondernemendepodcast, Viva, sprak ik in de Beurs van Berlage en had ik een column in het NHD over geld.
  • Door mijn financiële expertise en achtergrond weet ik alles over het slim bouwen van vermogen en dat is precies waarom ik mezelf hierin heb doorontwikkeld.

Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk. Geen poespas, gewoon actie en gaan voor dat doel.

Voor mijn 30ste heb ik een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Nu jij nog.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Mij

Dit zeggen anderen:

dit krijg je:

1:1 Online Business starter

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

In deze sessie van 1,5 uur bespreken we je doel, aanbod, positionering en marketing en stellen we een plan op. We bepalen het hybride aanbod en de strategieën. Van tevoren scan ik jouw hele bedrijf om te kijken waar jouw kansen liggen.

Losse sessies

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Om actie te houden bespreken we in deze sessies de voortgang, al je vraagstukken inhoudelijk en eindigen we met actiepunten zodat jij verder kunt.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Elke drie weken hebben we een sessie van een uur (6 in totaal).

Feedback via de mail

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Wekelijks kun je een document insturen om feedback op te ontvangen. Tot in de letter geef ik je terug wat er slimmer kan, zodat jouw marketing inhoudelijk ook goed staat.

Dagelijkse whatsapp support

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Je kunt me dagelijks appen met je vragen!  Zo kan jij direct weer verder en blijf je in actie.

Jaar toegang tot de leeromgeving

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Je ontvangt een jaar toegang tot de online leeromgeving. Hierin staat wat je nodig hebt voor het succesvol opzetten van je hybride bedrijf. Van online producten maken, automatiseren, tot een strategisch aanbod, alles zit erin.

Afsluitende strategiesessie

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Om jouw vervolgstappen te bespreken en samen een plan op te stellen voor de komende maanden na het traject. Zodat jij na het traject vol vertrouwen zelf verder gaat.

Het resultaat

In 4 maanden zetten we samen jouw hybride bedrijf op zodat jij gaat opschalen en die automatische omzet gaat draaien. We beginnen bij de basis en zetten de fundering goed neer zodat we verder kunnen gaan bouwen aan jouw hybride aanbod, deze lanceren en optimaliseren.

Ik leer je twee strategieën naast elkaar op te zetten in je bedrijf zonder dat ze elkaar in de weg lopen. Op een manier die past bij je bedrijf. Je leert hoe je aan de juiste knoppen draait zodat je snapt wat je aan het doen bent. Zo kan jij verder opschalen  zonder dat je continu afhankelijk bent van een coach.

 

Jessy Oudeman Online Business Coaching Financiele Vrijheid Resultaat

deze begeleiding krijg je:

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

1:1 persoonlijke coaching

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Uitgebreide feedback

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Op maat gemaakt plan en to do’s

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Dagelijkse WhatsApp support

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Toegang tot de online leeromgeving

Wat is de investering van hybrid hustle?
€990,- EXCl. btw per maand of €3960,-

Ben jij klaar om te schalen?

Je weet dat je nu kansen laat liggen om te gaan opschalen. En tegelijkertijd wordt je agenda steeds voller terwijl je daar weinig extra omzet voor terug ziet. Dat kan anders. Jij wilt verandering en dit is het moment om daar mee aan de slag te gaan.

Benieuwd hoe? Ik ga graag met je in gesprek en vertel je wat jij kunt doen om jouw doel waar te maken. In de strategiesessie kijken we naar jouw situatie en je bedrijf. Vanuit mijn ervaring geef ik aan welke mogelijkheden ik zie voor een hybride bedrijf waarbij je kunt automatiseren en opschalen. Je gaat dus sowieso wat uit de sessie halen en ik zal je eerlijk adviseren of dit traject bij je past. Uiteraard is de sessie vrijblijvend.


Veelgestelde vragen

Hoe persoonlijk is het traject?

Dit traject is heel persoonlijk en we houden goed contact. Ik ben tijdens het traject erg betrokken bij jou en je bedrijf.  Zo ga je het snelst resultaat behalen en heb je een goede stok achter de deur. De sessies zijn 1:1 en daarnaast is er persoonlijke Whatsapp ondersteuning waarin je me álles kunt vragen. Ook krijg je uitgebreide persoonlijke feedback op je werk zodat je snelt leert en kunt implementeren. Ik ben bereikbaar van maandag t/m donderdag en uiterlijk een dag later heb je antwoord.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt ervoor kiezen maandelijks te betalen.

Ik heb al een ander programma of coaching gevolgd, heeft dit dan wel zin?

Dit traject is 1:1 maatwerk en gericht op strategisch ondernemen. Daar is altijd flink winst in te behalen en sowieso ben je nooit uitgeleerd en is je bedrijf ooit ‘af’. En eerlijk, als het je nu niet lukt om te schalen betekent dat je nog niet precies weet hoe je dat moet doen. Dus ja, dit traject heeft dan juist zin.

Wat maakt jou anders dan andere business coaches?

Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk.  Ik zal je altijd eerlijk adviseren, ook al is dat niet het meest gunstige antwoord. Op basis van ervaring en resultaten help ik jou met je bedrijf om verder te groeien. Want ik weet wat jij moet doen om dat voor elkaar te krijgen. 

Wat mijn traject anders maakt is dat je uitgebreide feedback krijgt met daarbij toelichting. En als je de feedback hebt verwerkt kijk ik nog een keer. Niet snel even scannen en je algemene feedback geven. Ik wil dat je de feedback begrijpt. Dit kost mij meer tijd, maar zo haal jij beter resultaat, ook ná het traject. Daarnaast is het contact persoonlijk en snel en heb je niet te maken met een uitgebreid team waarin je coach slecht bereikbaar is of je pas na 4 dagen antwoordt.

Ik ben niet van de quick fixes of jou alleen maar leren wat ik heb gedaan. Daar heb je weinig aan. Het moet passen bij jou, jouw bedrijf en jouw doelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en empathie, maar ik daag je ook uit. Soms kom je jezelf tegen in het ondernemen en dat is normaal. Hierin kan ik je goed ondersteunen.

Ik vind het spannend om te investeren, haal ik het er wel uit?

Dat snap ik heel goed, investeren is spannend. In vier maanden kun je echt een solide hybride bedrijf neerzetten. Het is mijn doel om in 3 maanden zoveel mogelijk werk te verzetten, maar dit is ook afhankelijk van jou.

Wat ik echter wel durf te garanderen is dat er sowieso niks gaat veranderen als je door blijft gaan zoals je nu doet. Je kunt niet verwachten dat je opeens andere resultaten gaat krijgen als je hetzelfde blijft doen zoals  je deed. Want je weet niet wát en hóe je die doorbraak kan maken in je omzet. Mijn vraag aan jou is dan ook: ‘Wat vind je ervan als deze huidige situatie zo blijft?

 Hoe is je situatie dan over een jaar? 5 jaar? Zelf maar wat proberen kost je indirect ook veel geld. Bijvoorbeeld in omzet die je nu niet draait. Wanneer je niet investeert en hetzelfde blijft doen ga je ook geen doorbraak maken en blijft de situatie precies zoals die nu is.

Wat ga ik leren tijdens dit traject?

In het traject gaan we aan de slag met:

  • De fundering: om te kunnen schalen zorgen we dat de basis klopt: van je doelgroep tot je positionering
  • Het aanbod: wat is het winnende aanbod waardoor jij kan gaan schalen?
  • Een passief product: een passief product verkopen is meer dan deze even maken
  • Verschillende strategieën: voor een hybride bedrijf lopen er twee strategieën naast elkaar. Zo kun je beide doelgroepen bereiken zonder dat deze elkaar bijten. Deze strategieën gaan we in het traject opzetten.
  • Slimme marketing: welke kanalen en marketing zijn de beste opties voor jou en je hybride bedrijf?

Dit traject is persoonlijk en per persoon anders, het is echt maatwerk. Dit hangt af van waar jij nu staat, jouw bedrijf en wat past bij jou. Ik stem het traject dus af op jouw situatie en doelen. Ben je benieuwd wat ik jou zou leren tijdens het traject en waar ik in jouw situatie de focus op zou leggen? Plan dan even een vrijblijvende call in en ik vertel je waar jouw kansen liggen.

Wat gaan we in de 4 maanden doen?

Het traject kan er zo uitzien:

Business starter: in deze sessie van 1,5 uur bespreken we je doel, aanbod, positionering en marketing en stellen we een plan voor een hybride bedrijf op. We bepalen het hybride aanbod en de strategieën. Van tevoren scan ik jouw hele bedrijf om te kijken waar jouw kansen liggen.
Maand 1: in de eerste maand gaan we aan de slag om de fundering ban jouw bedrijf recht te zetten zodat jij een hybride aanbod kan verkopen om te schalen. Er zijn in deze maand twee 1:1 sessies.
Maand 2: in deze maand gaan we aan de slag met het opzetten van het passieve aanbod en werken we aan de verschillende marketingstrategieën om twee omzetstromen naast elkaar op te zetten.
Maand 3: in de derde maand vaan we verder met het uitbouwen van de verschillende marketingstrategieën en het passieve aanbod.
Maand 4: wat we in de eerste maanden hebben opgezet gaan we verder testen en verbeteren voor zo veel mogelijk resultaat. We gaan kijken wat er nog slimmer kan.
Afsluitende sessie: We gaan bespreken waar nu jouw kansen liggen en we stellen samen een plan op voor de komende maanden na het traject. Zodat jij vol vertrouwen zelf verder gaat.