gratis live masterclass

De 5 wins om retegoed te ondernemen zonder quick fixes

Van amper omzet naar een consistente klantenstroom.

Jij bent als dienstverlener vol ambitie gestart met je online bedrijf. Alleen, momenteel ervaar je vooral twijfel en slinkt je bankrekening met de dag. Die verwachte klantenstroom blijft namelijk uit en je omzet rammelt aan alle kanten. Je hebt behoefte aan een bewezen strategie zonder quick fixes om eindelijk die consistentie en vrijheid te gaan ervaren. Deze masterclass is voor jou wanneer je een doorbraak wilt maken in je omzet. Met consistentie. Zonder trucjes.

Jij bent vol enthousiasme gestart met je online bedrijf

Zo heb je een prachtige website gemaakt en ziet alles er perfect uit. Je plaatst regelmatig waardevolle content en hebt het idee dat alles staat als een huis. En hoewel je vol enthousiasme bent gestart, ervaar je nu vooral twijfel. Vandaag de dag blijft die klantenstroom namelijk uit en rammelt je omzet aan alle kanten.

Af en toe een losse sessie verkopen zet geen zoden aan de dijk. Da’s flink schakelen, want aan je passie, ambitie en doorzettingsvermogen ligt het niet. 

Waar je eerst nog vol goede moed aan je dromen begon, begin je nu de hoop te verliezen. En dat terwijl je zó verlangt naar een hoge omzet zodat je ein-de-lijk meer vrijheid kunt ervaren.

Ondertussen slinkt je bankrekening. Je koopt een training hier en een cursus daar. Je hopt van gratis masterclass naar een losse sessie met een coach, maar loopt elke keer weer tegen hetzelfde probleem aan: die stagnerende omzet en die grote vraag wat nou écht de goede stap is naar meer consistentie in je omzet.

“Andere ondernemers delen hun successen: van 10k omzet per maand tot enorme lanceringen”

Tegelijkertijd delen andere ondernemers hun successen: van 10k omzet per maand tot enorme lanceringen en 4-urige werkweken. Er wordt online van alles geroepen wat je zou moeten doen. Maar het is allemaal op de korte termijn gericht en het zijn vaak vooral quick fixes.

De masterclasses die je volgt voelen vooral als reclamepraatjes en snelle oplossingen en trucjes. Vervolgens ben je eigenlijk nog steeds zoekende wat je nou precies moet doen, twijfel je nog meer en gooi je uit paniek maar weer een korting online. Je bent alleen bezig met quick fixes om de boel te redden.

Om vervolgens niet boven € 1000 omzet uit te komen… 

Want eigenlijk weet je niet goed hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Je hebt geen plan of concreet bewezen actiepunten. Je wilt geen snelle trucjes zodat je wat extra omzet draait. Je wilt een strategie en een duidelijk plan waarmee je jarenlang vooruit kunt. Daar ga ik je mee helpen.

Ik snap namelijk helemaal waar je mee worstelt en zie dit veel gebeuren. Inmiddels ben ik verschillende bedrijven gestart, heb ik online verschillende passieve inkomstenstromen opgezet en heb ik ervaring in de financiële kant van het ondernemen met de focus op winstgevend ondernemen. Met consistente omzet op de lange termijn. Want dat is uiteindelijk waar een succesvol bedrijf omdraait. 

Daarom geef ik een masterclass over wat je moet doen om eindelijk die doorbraak te gaan maken in je omzet.

Na deze masterclass weet jij:

Wat je moet doen om je onderneming te laten slagen en hier een fulltime inkomen mee te bereiken. Ik vertel je wat de belangrijkste elementen zijn die jij meteen kunt toepassen.

Hoe je jezelf stevig neerzet zodat klanten niet om je heen kunnen en staan te popelen om met je te werken, in plaats van dat ze ook nog even je concurrent willen spreken.

Wat 80% van de ondernemers doet waardoor ze niet boven de €1000 omzet komen of het niet lukt hun bedrijf verder op te schalen.

Hoe je zorgt dat je content maakt die direct converteert zonder wekelijks uren bezig te zijn.

Wat dé concrete marketing en saleskansen zijn voor omzetgroei. En nee, het zijn geen reels of ebooks.

Wat zijn marketingstrategieën zijn die op korte termijn al voor meer omzet gaan zorgen, naast dat ze ook voor op de lange termijn werken.

Hoe je zorgt dat 80% van je salesgesprekken een ‘ja’ wordt en je niet langer ‘ik moet er nog even over denken’ of ‘het is te duur’ hoort (en nee, het zijn geen gekke trucjes).

Hoe het mij is gelukt om binnen twee jaar twee winstgevende bedrijven op te bouwen die bij me passen en welke learnings ik daaruit getrokken heb, die jij meteen kan overnemen.

Ofwel: hoe je een stabiele omzet draait.

“Ik ging van geen enkel idee hebben hoe ik het ondernemen moest aanpakken naar fulltime voor klanten werken in een paar maanden tijd.”

Ik kan niet geloven wat ik in een paar maanden tijd met de hulp van Jessy heb bereikt! Ik ging van geen enkel idee hebben hoe ik het ondernemen moest aanpakken naar fulltime voor klanten werken in een paar maanden tijd.  Ik ben achteraf zo blij dat ik het niet alleen heb gedaan, want Jessy was echt mijn rots in de branding. Ik liep namelijk regelmatig op tegen zowel mezelf als mijn omgeving (“waarom zoek je niet gewoon weer een veilige vaste baan?”). Dan is het super fijn om een ervaren ondernemer aan jouw kant te hebben.

Ik heb Jessy ervaren als meedenkend, open en eerlijk. Ze denkt echt met je mee en helpt je in iedere sessie weer verder met hele concrete stappen, maar zegt het ook wanneer ze denkt dat iets niet gaat werken.

Ik heb enorm veel van haar geleerd en raad het iedere beginnende ondernemer absoluut aan om samen met haar een vliegende start te maken. Bedankt Jessy!!

– Gwendolyn | Social media manager

Voor wie is deze masterclass? 

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Dienstverleners zoals coaches, therapeuten, vitaliteitscoaches, VA’s, psychologen die online ondernemen.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Recent gestarte ondernemers waarbij de klanten uitblijven.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Offline dienstverleners die online willen gaan ondernemen.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

ZZP’ers die uurtje factuurtje werken maar meer passief inkomen willen verdienen.

Tijdens de masterclass stel ik mezelf in maximaal een minuut voor. Het gaat namelijk om jou, niet om mij. Dat betekent dat we gelijk de diepte ingaan. Ik houd het graag concreet en geef veel waarde. Vind je een uur zonde van je tijd? Ik ga je duidelijke stappen laten zien die jou veel tijd besparen.

De masterclass geef ik in WebinarGeek. Dat betekent dat je anoniem bent en ik alleen je naam kan zien. Je hoeft dus niet je video aan te zetten.

Dit zeggen anderen:

Melanie vond haar eerste klanten met haar coachingsbedrijf dankzij slimme marketing”

Ik was toe aan de online stap in mijn coaching business en had een stok achter de deur en extra kennis om die stap te kunnen zetten. Ik volgde Jessy al voordat ik begon met ondernemen. Toen ik tegen mijn uitbreidingsvraag aanliep wist ik al heel snel dat Jessy de hulp kon bieden die ik nodig had om klanten te vinden. Daarover had ik geen twijfels.

Tijdens het traject heb ik veel stappen kunnen zetten om mijn bedrijf online beter neer te kunnen zetten. Het heeft geleid tot mijn eerste (online) klanten die niet uit mijn omgeving komen. In de korte tijd hebben we mijn website aangepakt, mailfunnel en weggever opgezet, advertenties opgezet, en een Instagram en mailing strategie opgezet en mijn content verbeterd.

Ik heb een super fijne ervaring en zou iedereen jou als coach aanraden. Als je snel grote stappen wil zetten en op zoek bent naar intensief contact en feedback dan zijn ze bij jou aan het juiste adres.

– MELANIE | WORKTOGROW

Over Jessy

Hi, ik ben Jessy! Ik heb een achtergrond in financiën – specifiek de vermogenshoek – en heb de afgelopen jaren twee winstgevende online bedrijven en diverse (deels) passieve inkomstenbronnen opgericht. 

In een korte tijd verkocht ik meer dan 2000 online producten en heb ik passiva inkomsten uit een Etsy shop, affiliate marketing en dividend uit beleggingen. Daarnaast genereer ik omzet uit trainingen, cursussen en coaching op het gebied van beleggen en financiële vrijheid. Ik stond onder andere in het FD, de Viva, de Telegraaf, de &C en ik was te horen op BNR nieuwsradio en ik sprak in de Beurs van Berlage.

Al gaandeweg merkte ik dat mijn omgeving behoefte had aan de kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld. Deze mensen liepen vast in hun onderneming. Toen ik in één week twee keer via Instagram de vraag kreeg of ik business coaching deed, besloot ik daarvoor te gaan. Na twee maanden draaide ik mijn eerste groep coachees en inmiddels heb ik tientallen startende online ondernemers mogen begeleiden naar meer omzet en een consistente klantenstroom. Zodat zij ook de vrijheid ervaren die ik ervaar. 

Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk. Niks geen poespas, gewoon actie. Op basis van ervaring en resultaten help ik jou met je bedrijf naar een consistente stroom aan klanten. Want ik weet wat jij moet doen om wél die omzet te gaan draaien. Hierbij gebruik ik mijn financiële achtergrond. 

Ik leer je ondernemen, wat daarbij belangrijk is en hoe je aan de juiste knoppen draait zodat je snapt wat je aan het doen bent. Ik leer je groeien zonder dat je continu afhankelijk bent van een coach.  Met als doel dat jij die omzet gaat draaien. Met consistentie. Zonder trucjes. Ik ben niet van de quick fixes of jou alleen maar leren wat ik heb gedaan. Daar heb je weinig aan. Het moet passen bij jou en je doelen. 

Nog voor mijn 30ste heb ik een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Nu jij nog.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Mij

GRATIS LIVE MASTERCLASS

De 5 wins om retegoed te ondernemen zonder quick fixes

Van amper omzet naar een consistente klantenstroom

Jij bent als dienstverlener vol ambitie gestart met je online bedrijf. Alleen, momenteel ervaar je vooral twijfel en slinkt je bankrekening met de dag. Die verwachte klantenstroom blijft namelijk uit en je omzet rammelt aan alle kanten. Je hebt behoefte aan een bewezen strategie zonder quick fixes om eindelijk die consistentie en vrijheid te gaan ervaren. Deze masterclass is voor jou wanneer je een doorbraak wilt maken in je omzet. Met consistentie. Zonder trucjes.