gratis live masterclass

De hybride hustle formule:

leer hybride ondernemen met én high end 1:1 klanten én een schaalbaar passief aanbod

Jij wilt werken met én een selecte groep 1:1 klanten die goed investeren, én passief verdienen door een online product. Zodat jij meer rust gaat ervaren in je onderneming en veel groter kan opschalen.

Jouw 1:1 draait prima. Je hebt leuke klanten, behaalt goede resultaten, maar je merkt: er zit meer in. Want: 1:1 heeft zo z’n limieten. En eigenlijk zou je veel groter willen groeien, dan je nu zou kunnen. Tegelijkertijd zou je ook mensen willen helpen die een lager budget hebben, zonder dat jouw 1:1 tijd er direct in moet zitten. Je voelt dat je kansen laat liggen en weet: het is tijd die te gaan benutten.

Dit zeggen anderen:

Jij wilt én de leukste klanten én passief inkomen

Jij wilt niet kiezen. Jij wilt en-en. Rust én verdienen. Geautomatiseerd inkomen dankzij online producten. Jij wilt die dopamine shots wanneer er een Mollie betaling binnenkomt, terwijl jij op het strand ligt. Maar ook wil je enthousiasme appjes ontvangen van je 1:1 klanten en ze zien transformeren. Het klinkt soms alsof je een keuze moet maken of dat dit niet samen kan. Dat is niet waar.

Jij wilt opschalen

Je wilt een eigen bedrijf waarmee je kan gaan opschalen. En dat kan door een hybride bedrijf op te zetten met een automatisch systeem. Zo heb je een geautomatiseerde basisomzet én kun je 1:1 werken. Door in twee lagen te werken met verschillende strategieën bedien je twee doelgroepen. Dit hoeft elkaar niet in de weg te lopen, je moet alleen weten hoe je dat doet.

En daar ga ik je mee helpen in de masterclass.

Bekend van:

Na deze masterclass weet jij:

Hoe ik een hybride bedrijf heb opgezet waarbij ik exclusief met de leukste klanten werk én tegelijkertijd opschaal met passieve online producten, waardoor ik elk omzetplafond kan doorbreken.

Wat een slim aanbod is om én 1:1 exclusief te werken én slim passief: wat zijn veelgemaakte fouten en hoe doe je het wél slim?

Waarom het de meeste ondernemers niet lukt hun online producten te verkopen.

Hoe je twee doelgroepen kan aanspreken zonder dat je volgers in de war raken.

Wat de grootste valkuilen zijn waardoor het 80% van de ondernemers niet lukt om én 1:1 én massaal passief te werken.

Hoe jij dankzij een hybride bedrijf kan gaan opschalen, zonder in te leveren op je agenda. Zodat jij meer omzet kan draaien, ook als jij even niet werkt.

Hoe jij slim je marketing voor je hybride aanbod kan inzetten zonder uren kwijt te zijn aan het maken van content.

Dé strategie hoe jij een hybride bedrijf op kunt zetten. Ik vertel je wat de belangrijkste elementen hierin zijn die jij vandaag nog kunt toepassen.

Zodat jij kan opschalen, zonder in te leveren op je agenda

Voor wie is deze masterclass? 

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Gevestigde dienstverleners zoals coaches, marketeers, therapeuten, vitaliteitscoaches, VA’s, psychologen die online ondernemen.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Ondernemers die tegen schaalbaarheid aanlopen.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Offline dienstverleners die online willen gaan ondernemen.

Tijdens de masterclass stel ik mezelf in maximaal een minuut voor. Het gaat namelijk om jou, niet om mij. Dat betekent dat we gelijk de diepte ingaan. Ik hou het graag concreet en geef veel waarde. Vind je een uur zonde van je tijd? Ik ga je duidelijke stappen laten zien die jou veel tijd besparen. De masterclass is live dus ik beantwoord je vragen. Zorg dat je er live bij bent!

De masterclass geef ik in WebinarGeek. Dat betekent dat je anoniem bent en ik alleen je naam kan zien. Je hoeft dus niet je video aan te zetten.

Over Jessy

Het moment dat ik in aanraking kwam met online producten en automatiseren was ik om. Een consistent inkomen voor relatief weinig moeite, ook wanneer je even niet werkt. Welke ondernemer droomt daar niet van? Tegelijkertijd genoot ik ook van 1:1 met klanten werken omdat je snel resultaat ziet. Ik besloot beide naast elkaar te zetten: online producten en 1:1 werken. Dit is dé manier om rust te ervaren in je onderneming door een stabiele omzet, maar ook vanuit passie met de leukste klanten te werken. Een win-win als je het mij vraagt.

En eerlijk: er zijn zo veel online coaches. Waarom wil je bij mij zijn?

  • Ik verkocht meer dan 2500 online producten organisch via onder andere Instagram, e-mailmarketing en een SEO blog. Ik weet waar ik het over heb.
  • Met mijn coaching bedrijf heb ik de afgelopen jaren al heel veel ondernemers 1:1 of in groepen mogen helpen, gast masterclasses mogen geven over dit onderwerpen bij verschillende concullega’s en ik totaal heb ik meer dan 1000+ mensen in deze sessies mogen helpen.
  • Ik heb verschillende passieve inkomstenstromen opgebouwd uit Etsy shops, affiliate marketing en dividend.
  • De media weet mij inmiddels ook te vinden: zo deed ik interviews over mijn ondernemers-en financiële expertise in BNR, Ondernemendepodcast, Viva, sprak ik in de Beurs van Berlage en had ik een column in het NHD over geld.
  • Door mijn financiële expertise en achtergrond weet ik alles over het slim bouwen van vermogen en dat is precies waarom ik mezelf hierin heb doorontwikkeld.

Ik leer je twee strategieën naast elkaar op te zetten in je bedrijf zonder dat ze elkaar in de weg lopen. Zodat je én 1:1 goed betalende klanten aantrekt, én een laagdrempelig passief aanbod massaal verkoopt. Met als resultaat: oneindig opschalen. Maar: wel op een manier die bij jou en je bedrijf past. 

Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk. Geen poespas, gewoon actie en gaan voor dat doel.

Voor mijn 30ste heb ik een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Nu jij nog.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Mij

GRATIS LIVE MASTERCLASS

De hybride hustle formule: leer hybride ondernemen met én high end 1:1 klanten én een schaalbaar passief aanbod

Het kan en-en. En exclusief werken met goed betalende klanten en massaal werken met minder investeringsbereide klanten. Zodat jij kan gaan opschalen. In deze masterclass ga ik ga je uitleggen hoe je dit voor jezelf bouwt.