1-op-1 traject voor startende ondernemers

Ignite

In drie maanden nu écht succesvol ondernemen zonder quick fixes.

Laat die klanten maar komen, dacht je toen je vol enthousiasme naar de KVK ging. Alles tot in de puntjes geregeld en niks stond je meer in de weg.

Althans, dat dacht je. Vandaag de dag blijft die klantenstroom namelijk uit en rammelt je omzet aan alle kanten. Da’s flink schakelen, want aan je passie en ambitie ligt het niet.

In alle eerlijkheid ervaar je dat het ondernemen tegenvalt. Eens in de zoveel tijd een klant aan je binden en zo nu en dan een reactie op je content, zetten geen zoden aan de dijk.

Het is tegen alle verwachtingen van jezelf in dat je nu staat waar je staat. Waar je eerst nog vol goede moed aan je ambities begon, begin je nu de hoop op te geven. En dat terwijl je zó verlangt naar een hoge omzet en als gevolg daarvan meer vrijheid.

‘Hoe ga ik nou wél mijn bedrijf succesvol maken?’, is dan ook de enige vraag die je momenteel hebt.

“Je twijfelt aan jezelf. Aan de stappen die je hebt gezet. Aan je aanbod. En eigenlijk aan alles.”

In het online doolhof zoek je je helemaal rot naar het antwoord op deze vraag. En in die zoektocht voel je je alleen. Want waarom tikken al die andere ondernemers wel die 10k per maand aan en heb jij twijfels bij het bestaan van je bedrijf? Er wordt online van alles geroepen wat je zou moeten doen. Maar het is allemaal op de korte termijn gericht en het zijn vaak vooral quick fixes.

Je twijfelt aan jezelf. Aan de stappen die je hebt gezet. Aan je aanbod. En eigenlijk aan alles. En uit pure paniek gooi je er weer een korting of promotie tegenaan.

Om vervolgens maar rond de €1000 omzet per maand te draaien…

“Je wilt je niet meer continu afvragen of je het deze maand wel gaat redden of niet“

Het is tijd voor een bewezen plan

Ondertussen slinkt je bankrekening. Je koopt een training hier en een cursus daar. Je hopt van een gratis masterclass naar een losse sessie met een coach, maar loopt elke keer weer tegen hetzelfde probleem aan: die stagnerende omzet en die grote vraag wat nou écht de goede stap is.

Want je weet: je wilt een eigen bedrijf waar je goed geld mee verdient. Je wilt je niet meer continu afvragen of je het deze maand wel gaat redden of niet. En ondertussen kun je de support uit je omgeving ook wel vergeten, want ze hadden nog zo gezegd dat ondernemen zo onzeker is.

Het is tijd voor verandering. Dat weet jij, dat weet ik. Het is tijd voor een duidelijk bewezen plan om concreet mee aan de slag te gaan.Je wilt geen snelle trucjes zodat je wat extra omzet draait. Je wilt een strategie waarmee je jarenlang vooruit kunt. En daar ga ik je bij helpen.

“Ik wist dat ik op goede coaching kon rekenen. En toch ben ik verbaasd over hoeveel ik onder Jessy haar begeleiding en support heb kunnen neerzetten.”

Een aantal maanden geleden ben ik in het 3 maanden traject bij Jessy gestapt om mijn bedrijf als (met name online) coach echt goed neer te zetten. Ik had al vaker coaching, een cursus en masterclasses gevolgd bij Jessy, dus ik wist dat ik op goede coaching kon rekenen. En toch ben ik verbaasd over hoeveel ik onder haar begeleiding en support hebben kunnen neerzetten.

Mijn bedrijf is opnieuw neergezet, er staat een volledig nieuwe website met goede teksten, een gratis weggever met mailfunnel, een masterclass, een strategie voor zowel social media als mijn mailinglijst, de start is gemaakt met adverteren en als kers op de taart beginnen de klanten binnen te komen. Voor mij reden genoeg om het traject met nog 2 maanden te verlengen!

Kortom, wil je een stevige basis wil neerzetten in je bedrijf, daarin goed begeleid worden met opbouwende feedback en een voorbeeld als het gaat om je droomleven creëren? Dan raad ik Jessy heel sterk aan!

– ANNELIES | DIERENARTS & COACH VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Jij wilt goed geld verdienen  met je bedrijf

Je voelt je gevangen in je eigen onderneming. En dat terwijl je bent gestart met je eigen bedrijf, om meer vrijheid te ervaren. De financiële stress stijgt. De druk om succesvol te zijn ook. Zo nu en dan komt er geld binnen op de bankrekening. Maar nooit meer dan €1000 per maand. En daar? Daar kan je niet van leven.

De hoeveelheid tijd en energie die je in je bedrijf stopt, betaalt zich niet uit. Je werkt je een slag in de rondte. Vinkt de nodige boxen op je to do-lijstje af, maar aan het einde van iedere week vraag je je af wat je nou concreet hebt gedaan.

En terwijl je alles wat je in je macht hebt in je bedrijf stopt, blijft het geloof in jezelf ver te zoeken. En ook je omgeving heeft z’n vraagtekens. Want ‘ondernemen is toch zo ontzettend risicovol’, zeggen ze. Kun je wel echt een winstgevend bedrijf neerzetten? Je wilt het jezelf én je omgeving bewijzen.

Het werk dat je als ondernemer doet, doe je met veel plezier. Je klanten helpen is wat je het liefste doet. Alleen dit vaak mogen doen? Ho maar. Hooguit dat je een product of losse sessie verkoopt, maar voor dat grotere pakket gaan ze nooit.

En laten we eerlijk zijn: leuk die klanten, maar uiteindelijk ben je ook gaan ondernemen om goed te verdienen. Zodat je financiële vrijheid kunt ervaren als nooit tevoren.

Het is de hoogste tijd voor verandering. Jij bent klaar voor:

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een duidelijk en concreet plan van aanpak gebaseerd op ervaring en passend bij jouw bedrijf. Zonder dat jij steeds afhankelijk blijft van een coach en waarbij je steeds op de korte termijn nieuwe oplossingen moet zoeken.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Consistente omzetten en omzetgroei waardoor jij vanuit plezier en passie jouw klanten kan helpen en niet langer druk en stress over je omzet ervaart.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een bedrijf dat op de lange termijn consistent is zodat jij die rust en vrijheid gaat ervaren.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Zelfverzekerd jezelf online laten zien en staan achter wat je doet, zonder twijfels en stemmetjes in je hoofd.

Kortom: eindelijk de voordelen te ervaren waarvoor jij bent gaan ondernemen.

Hi, ik ben Jessy!

Ik heb een achtergrond in financiën – specifiek in de vermogenshoek – en heb de afgelopen jaar twee winstgevende online bedrijven en diverse (deels) passieve inkomstenbronnen opgericht.

In een korte tijd verkocht ik meer dan 2000 online producten en heb ik passieve inkomsten uit een Etsy shop, affiliate marketing en dividend uit beleggingen. Daarnaast genereerde ik omzet uit trainingen, cursussen en coaching op het gebied van beleggen en financiële vrijheid.

Al gaandeweg merkte ik dat mijn omgeving behoefte hadden aan de kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld. Toen ik in één week twee keer de vraag kreeg of ik business coaching doe, besloot ik daarvoor te gaan. Ik zette mijn eigen coachingsbedrijf op en inmiddels heb ik tientallen startende online ondernemers succesvol mogen begeleiden naar meer omzet en een consistente klantenstroom.

Na twee maanden draaide ik mijn eerste groep coachees en inmiddels heb ik tientallen startende online ondernemers succesvol mogen begeleiden naar meer omzet en een consistente klantenstroom. Zodat zij ook de vrijheid ervaren die ik ervaar.

Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk. Niks poespas, gewoon actie. Op basis van ervaring en resultaten help ik jou met je bedrijf naar een consistent stroom aan klanten. Want ik weet wat jij moet doen om wél die omzet te gaan draaien. Ik leer je ondernemen, wat daarbij belangrijk is en hoe je aan de juiste knoppen draait zodat je snapt wat je aan het doen bent. Met als doel dat jij die omzet gaat draaien. Met consistentie. Zonder trucjes.

Nog voor mijn 30ste heb ik een vrij leven gecreëerd als online ondernemer en ben ik geëmigreerd naar Portugal. Nu jij nog.

Jessy Oudeman Business Coaching Financieel Vrijheid Over Mij

Dit zeggen anderen:

Dit houdt het traject in:

1:1 Online Business starter

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

In deze sessie van 1,5 uur bespreken we je huidige situatie, doel, ideale klant, aanbod, positionering en marketing en stellen we een plan op. Van tevoren scan ik jouw hele bedrijf.

Losse sessies

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Om actie te houden bespreken we in deze sessies de voortgang, al je vraagstukken inhoudelijk en eindigen we met actiepunten zodat jij verder kunt.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Elke drie weken hebben we een sessie van een uur (4 in totaal).

Feedback via de mail

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Wekelijks kun je een document insturen om feedback op te ontvangen. Tot in de letter geef ik je terug wat er slimmer kan, zodat jouw marketing inhoudelijk ook goed staat.

Dagelijkse whatsapp support

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Je kunt me dagelijks appen met je vragen!  Zo kan jij direct weer verder en blijf je in actie.

Jaar toegang tot de leeromgeving

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Je ontvangt een jaar toegang tot de online leeromgeving. Hierin staat wat je nodig hebt voor het succesvol opzetten van je bedrijf. Van salespagina’s, templates tot een strategisch aanbod, alles zit erin.

Afsluitende strategiesessie

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Om jouw vervolgstappen te bespreken en samen een plan op te stellen voor de komende maanden na het traject. Zodat jij na het traject vol vertrouwen zelf verder gaat.

Het resultaat

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Om wat je hebt bereikt. Na het afronden van het traject kun jij je volledig focussen op de juiste stappen in je bedrijf. Zodat je consistent de juiste klanten aantrekt. Zo krijg je weer vertrouwen. Weer energie. En weer plezier in wat je doet. En niet onbelangrijk: die omzet.

Ik leer je alles over het opzetten van een winstgevend online bedrijf. Van wat je wel moet doen tot wat je niet moet doen en alles daartussenin. Ondernemen is een spelletje dat je moet leren en dus is het verdomde belangrijk dat spelletje onder de knie te hebben. Zodat je begrijpt hoe een strategie werkt, je weet hoe je je daaraan kunt houden én de handvatten ontwikkelt die ervoor zorgen dat je over een x aantal jaar nog steeds de juiste stappen zet.

Jessy Oudeman Online Business Coaching Financiele Vrijheid Resultaat

Na dit traject ben jij…

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer die consistent nieuwe klanten verwelkomt.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer die snapt hoe het ondernemerschap werkt.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer met een duidelijke strategie.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer die groeit in omzet.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer met een stabiel aanbod dat aanslaat.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer die enkel werkt met ideale klanten.

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer met vertrouwen in zichzelf en je bedrijf

Jessy Oudeman Icon Donkerblauw

Een ondernemer die geniet van (financiële) vrijheid.

Wat is de investering van ignite?
€2300 excl. btw of €766 EXCl. btw per maand

Beschikbaar t/m juli 2024. 

Ben jij klaar voor die omzetgroei?

Jij bent klaar voor verandering en wilt nu eindelijk resultaten gaan zien in jouw onderneming. Niet langer ga je maar wat aanklooien en van alles proberen zonder resultaat. Aan de slag ermee. Zodat je je omzetdoelen behaalt en nou eens die welverdiende vrijheid gaat ervaren.

Benieuwd hoe? Ik ga graag met je in gesprek en vertel je wat jij kunt doen om jouw doel waar te maken. In het gesprek kijken we naar jouw situatie en jouw doel. Vanuit mijn ervaring geef ik aan wat nodig is om jouw ambitie te verwezenlijken. Je gaat dus sowieso wat uit dit gesprek halen en ik zal je eerlijk adviseren of dit traject bij je past. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend.


Veelgestelde vragen

Hoe persoonlijk is het traject?

Dit traject is heel persoonlijk en we houden goed contact. Ik ben tijdens het traject erg betrokken bij jou en je bedrijf.  Zo ga je het snelst leren ondernemen en heb je een stok achter de deur. De sessies zijn 1:1 en daarnaast is er persoonlijke Whatsapp ondersteuning waarin je me álles kunt vragen. Ook krijg je uitgebreide persoonlijke feedback op je werk zodat je snelt leert en kunt implementeren. Ik ben bereikbaar van maandag t/m donderdag en uiterlijk een dag later heb je antwoord.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt ervoor kiezen maandelijks te betalen.

Ik heb al een ander programma of coaching gevolgd, heeft dit dan wel zin?

Dit traject is 1:1 maatwerk en gericht op strategisch ondernemen. Daar is altijd flink winst in te behalen en sowieso ben je nooit uitgeleerd en is je bedrijf ooit ‘af’. En eerlijk, als jij nu geen consistentie en omzetgroei in je bedrijf ervaart betekent dat je nog niet precies weet hoe je dat moet doen. Dus ja, dit traject heeft dan juist zin.

Wat maakt jou anders dan andere business coaches?

Ik ben to the point, doelgericht en eerlijk.  Ik zal je altijd eerlijk adviseren, ook al is dat niet het meest gunstige antwoord. Op basis van ervaring en resultaten help ik jou met je bedrijf naar een consistente stroom aan klanten. Want ik weet wat jij moet doen om wél die omzet te gaan draaien. Hierbij gebruik ik mijn financiële achtergrond en mijn ervaring met het snel en succesvol opzetten van twee online bedrijven.

Wat mijn traject anders maakt is dat je uitgebreide feedback krijgt met daarbij toelichting. En als je de feedback hebt verwerkt kijk ik nog een keer. Niet snel even scannen en je algemene feedback geven. Ik wil dat je de feedback begrijpt zodat je zelf gaat denken als een ondernemer. Dit kost mij meer tijd, maar zo haal jij beter resultaat, ook ná het traject. Daarnaast is het contact persoonlijk en snel en heb je niet temaken met een uitgebreid team waarin je coach slecht bereikbaar is of je pas na 3 dagen antwoordt.

Mijn focus ligt op het jou goed leren ondernemen, wat daarbij belangrijk is en hoe je aan de juiste knoppen draait. Ik leer je groeien zonder dat je continu afhankelijk bent van een coach. Met als doel dat jij die omzet gaat draaien. Met consistentie. Zonder trucjes. Ik ben niet van de quick fixes of jou alleen maar leren wat ik heb gedaan. Daar heb je weinig aan. Het moet passen bij jou, jouw bedrijf en jouw doelen.

Dat doe ik met veel enthousiasme en empathie, maar ik daag je ook uit. Soms kom je jezelf tegen in het ondernemen en dat is normaal. Hierin kan ik je goed ondersteunen.

Ik vind het spannend om te investeren, haal ik het er wel uit?

Dat snap ik heel goed, investeren is spannend. In drie maanden kun je echt stappen zetten naar een consistente klantenstroom. Het is mijn doel om in 3 maanden zoveel mogelijk werk te verzetten, maar dit is ook afhankelijk van jou.

Wat ik echter wel durf te garanderen is dat er sowieso niks gaat veranderen als je door blijft gaan zoals je nu doet. Je kunt niet verwachten dat je opeens andere resultaten gaat krijgen als je hetzelfde blijft doen zoals  je deed. Want je weet niet wát en hóe je die doorbraak kan maken in je omzet. Mijn vraag aan jou is dan ook: ‘Wat vind je ervan als deze huidige situatie zo blijft?

 Hoe is je situatie dan over een jaar? 5 jaar? Zelf maar wat proberen kost je indirect ook veel geld. Bijvoorbeeld in omzet die je nu niet draait. Wanneer je niet investeert en hetzelfde blijft doen ga je ook geen doorbraak maken en blijft de situatie precies zoals die nu is.

Wat ga ik leren tijdens dit traject?

We gaan de fundering van jouw bedrijf stevig neerzetten en volgens strategie en met goede sales & marketing een doorbraak maken in jouw omzet.

In drie maanden leer ik je alles over het opzetten van een winstgevend online bedrijf. Van wat je wel moet doen tot wat je niet moet doen en alles daartussenin. Ondernemen is een spelletje dat je moet leren en dus is het verdomde belangrijk dat spelletje onder de knie te hebben. Zodat je begrijpt hoe een strategie werkt, je weet hoe je je daaraan kunt houden én de handvatten ontwikkelt die ervoor zorgen dat je over een x aantal jaar nog steeds de juiste stappen zet.

Dit traject is persoonlijk en per persoon anders, het is echt maatwerk. Dit hangt af van waar jij nu staat, jouw bedrijf en wat past bij jou. Ik stem het traject dus af op jouw situatie en doelen. Bij  de een is dat online systemen opzetten, bij de ander een doelgroep en website aanpassen, een gratis masterclass opzetten en automatiseren, een aanbod wijzigen en lanceren, een groepsprogramma lanceren of het verbeteren van een salesproces of meer conversie uit je content krijgen.

Ben je benieuwd wat ik jou zou leren tijdens het traject en waar ik in jouw situatie de focus op zou leggen? Plan dan even een vrijblijvende call in en ik vertel je waar jouw kansen liggen.